Hesabım
    Mowgli 3. Haftasında da ABD Box Office Zirvesinde!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    ABD box office'te bu hafta da Mowgli'nin egemenliği devam ediyor!

    Bu hafta da box office listesinin galibi fantastik masal uyarlaması Orman Çocuğu oldu. Kurtlar tarafından büyütülen küçük Mowgli'nin kendi kökenini arayışı vizyondaki 3. haftasonunda 42,4 milyon dolar ile gişede rakiplerine fark attı. Listenin 2. sırasını da vizyondaki 2. haftasını kutlayan Avcı: Kış Savaşı aldı. 2. haftasında %51'lik bir düşüş yaşayan film 9,3 milyon dolar elde etti. Vizyona bomba gibi giren Keanu da listenin 3. sırasını almayı başardı. Gangster yavru kedili komedi filmi ilk haftasında 9,3 milyon dolar elde etti.

    Listenin bol Hollywood yıldızlı filmi Özel Bir Gün de bu haftasonu açılışını yaptı. Film ilk haftasında 8,3 milyon dolar kazandı. 3. haftasını kutlayan Barbershop: The Next Cut da listeyi yarılayan film oldu. Komedi serisinin yeni devam halkası haftasonunda 6,1 milyon dolar elde etti. Geçtiğimiz haftaya oranla 2 sıra gerileyen Zootropolis: Hayvanlar Şehri 6. sırada yer aldı. Film 9. haftasında 5 milyon dolar hasılat yaptı. Listenin 7. sırasını ise vizyonun taze yapımlarından Ratchet & Clank aldı. Playstation oyununun beyazperde uyarlaması ilk haftasında 4,8 milyon dolar elde etti.

    Listenin 2 sıra gerileyerek 8. basamağını alan film ise komedi filmi The Boss oldu. Kadınların komedinin başrolüne yerleştiği yeni devrin mahsülü olan film 4. haftasında 4,2 milyon dolar elde etti. Listenin 9. sırasında ise iki fantastik kahramanı bir araya getiren Batman v Superman: Adaletin Şafağı yer buldu. Tüm zamanların en yüksek Süper Kahraman Filmi açılış rekorunu kıran film 6. haftasında box office listesindeki ağırlığını kaybederek 3,8 milyon dolar elde etti. Kevin CostnerRyan ReynoldsGary OldmanTommy Lee JonesGal Gadot ve Alice Eve gibi Hollywood'un gözde isimlerini bir araya getiren Suçlu da bu hafta 3 sıra gerileyerek son sıraya yerleşti. Bol aksiyonlu yapım 3. haftasında 1,3 milyon dolar kazandı.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top