Hesabım
    27. Ankara Film Festivali'nde 4 Mayıs Programı!

    27. Ankara Film Festivali dolu dizgin sürüyor!

    27. Ankara Film Festivali bugün de dopdolu bir program sunuyor!

    Büyülü Fener Salon 1'de günün açılışını 24 Hafta yaparken, onu Grey Gardens, Hamlet 1948 Laurence Olivier ve Celine ve Julie takip ediyor. Büyülü Fener Salon 2'de ise açılışı gösterim sonrası ekiple söyleşi olacak olan Balçık yaparken, onu Sarmaşık, gösterimi sonraki söyleşi gerçekleşecek olan Toz BeziYılanın Kucağında ve gösterimi sonra yine ekip söyleşisi olacak olan Memleket takip edecek. 

    Büyülü Fener Salon 4'te Ulusal Belgesel Yarışması filmleri, gösteri sonrası sonrası ekiple söyleşi olacak olan Çemberin Dışındakiler, gösterim sonrası ekiple söyleşi olacak olan Kapalı Gişe ve Mrdusi Donjoy Köyü seyircilerle buluşacak. Ücretsiz olarak seyircilerle buluşacak olan Goethe-Institut Ankara filmleri ise Kısa Sınır Tanımaz bölümü filmleri, Çocukluk Halleri bölümü filmleri ve Busan UFF Seçkisi filmleri olacak. 

    Büyülü Fener Salon 5'te ücretsiz olarak gerçekleşecek sanal gerçeklik etkinliği Küp (Simon Wilkinson) rezervasyon@filmfestankara.org.tr adresinden rezervasyon yaptırılarak izlenebilecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top