Hesabım
    18. Uluslararası Eskişehir Film Festivali Başlıyor!

    18. Uluslararası Eskişehir Film Festivali bugün itibariyle film gösterimleri ve etkinliklerle başlıyor. Beyazperde.com'un da sponsor olduğu festival 14 Mayıs'a kadar sürecek...

    Beyazperde.com'un sponsorları arasında yer aldığı 18. Uluslararası Eskişehir Film Festivali bugün itibariyle start veriyor! Bu yıl festival filmleri 6-14 Mayıs tarihleri arasında Sinema Anadolu ve Cinemaximum Espark'ta seyircilerle buluşacak. 

    Festival programında Türk Sineması 2015-2016, Dünya Sinemasının Genç Yıldızları, Dünya Festivallerinden, Canlandırma Filmleri, Gece Yarısı Sineması, Hayatımız Belgesel, Sinema Tarihinin Unutulmazları, Anısına ve Kısa Filmler başlıklarında kısa ve uzun metrajlı filmler gösterimde olacak. Festivalin açılışı ise bu akşam Sinema Anadolu'da saat 18:00'de gösterilecek Aile Reisi filmiyle gerçekleştirilecek. 

    Festivalin Eskişehir manzaralı tanıtım filmini ise aşağıda izleyebilirsiniz:

    Festival programında bugünse Cinemaximum Espark'ta saat 12:00'de Mia Hansen-Løve imzalı Cennet ile ilk gösterimler başlayacak. Aynı salonda takip eden seanslarda Serdar Gözelekli imzalı savaş dramı Muna, Mohamed Ben Attia imzalı Hedi ve Tolga Karaçelik'in yönetmenliği ile Nadir Sarıbacak'ın oyunculuğunu bir araya getiren ödüllü film Sarmaşık izlenebilecek. 

    Festivalin detaylı programına festivalin web sayfasından ulaşabilirsiniz! 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top