Hesabım
    Cehennem'den Yeni Poster Çıktı!

    Da Vinci Şifresi ile başlayan maceranın son halkasından yeni posterler çıktı!

    Cehennem filminden 2 yeni poster yayınlandı!

    Dan Brown'ın dünya çapında fenomen haline gelen roman serisinden beyazperdeye uyarlanan, 2006'da Da Vinci Şifresi adlı romanla başlayıp Melekler ve Şeytanlar adlı bir başka edebiyat uyarlamasıyla devam eden serinin son halkasına gelindi. 

    Usta oyuncu Tom Hanks'in tekrar başrolünü üstlendiği Cehennem adlı son Langdon macerasını yönetecek olan isim bir kez daha Ron Howard olurken, Felicity Jones doktor Sienna Brooks, Irrfan Khan Harry Sims, Sidse Babett Knudsen doktor Elizabeth Sinskey ve Omar Sy da Christoph Bruder olarak filmde boy gösterecek. Filmin kötü adam kontenjanında kadroya dahil olan isim ise Lone Survivor ile de tanıdığımız Ben Foster olacak. 

    Üçlemenin sonu olan Cehennem filmi, Venedik'teki bir otel odasında uyanan ve neler olduğunu hatırlayamayan Langdon ile ona yardım etmeye çalışan doktor Sienna Brooks'un Dante'nin İlahi Komedya kitabıyla bağlantılı olarak dünyaya veba salgınını yaymaya çalışan bir karakteri durdurma çabasını işleyecek. Senaryosu David Koepp'e emanet edilen filmin, 28 Ekim 2016 tarihinde Amerikalı izleyiciyle buluşması bekleniyor. 

    Filmden 2. posterde de serinin başrolü Hanks'i görüyoruz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Cehennem, İstanbul'a Gelecek
    • Cehennem'e Gidecek Yeni İsim Belli Oldu
    • Cehennem Silahı Serisi De Dizi Oluyor!
    • Cehennem Silahı Da Dizi Oluyor
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top