Hesabım
    Yerli Box Office'te Zirve Yine Kaptan Amerika'nın!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 13-15 Mayıs geçtiğimiz haftasonunun galibi yine Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı oldu.

    Bu haftanın galibi de Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı'ydı. Bu yılın en iyi açılışlarından birini gerçekleştirerek zirvedeki yerini alan film 175.703 seyirciye ulaştı. Listenin 2. sırasını sevilen oyundan uyarlanan Angry Birds Film aldı. Vizyondaki ilk haftasını kutlayan animasyon 111.873 seyirciye ulaştı. Vizyonun ilk 3'ünü kapatan film ise taze yapımlardan Oflu Hoca'nın Şifresi 2 oldu. Yerli komedi devam halkası ilk haftasında 70.442 seyirci tarafından izlendi.

    Vizyonun 6. haftasını kutlayan yapımı Küçük Esnaf bu hafta 2 sıra geriledi. Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinin sevilen yüzlerini başrollerine yerleştiren BKM yapımı komedi filmi 29.113 seyirciye ulaştı. Listenin 5. sırasını kaparak listeyi yarılayan yapım ise yerli korku Magi oldu. Hasan Karacadağ imzalı yapım 3. hafta kapanışını 25.234 kişi ile yaptı. Listenin 6. filmi geçtiğimiz haftaya göre 2 sıra gerileyen Avcı Kış Savaşı oldu. Merakla beklenen devam halkası bu haftasonu 14.923 seyirciye ulaştı. Listenin 7. sırasındaki yapım ise Ankara Yazı Veda Mektubu oldu. Vizyondaki 2. haftasını kutlayan yerli biyografik dram filmi bu haftaki izleyici sayısını 13.905 seyirciyle kapattı. 

    Listenin 8. sırasında 10.500 seyirci ile taze yapım Kötü Komşular 2 yer alırken, onu 9. sırada 9.933 seyirci ile Dehşet Treni takip etti. Listenin son filmi ise animasyon yapımı Kuzular Kurtlara Karşı oldu. Eğlenceli animasyon yapımı haftasonunda 4.385 seyirciye ulaştı.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top