Hesabım
    Personal Shopper Cannes'da Ayakta Alkışlandı!

    Personal Shopper aldığı acımasız basın eleştirilerinin ardından seyircilerden tam not aldı.

    Dolu dizgin süren Cannes Film Festivali'nin basın gösteriminin ardından acımasızca eleştirilen Personal Shopper filmi seyircilerden ise tam tersi bir tepki aldı. Kariyerine Amerikan filmleriyle başlayıp Alacakaranlık serisiyle ünlenen Kristen Stewart'ı başrolüne yerleştiren film dört buçuk dakika boyunca ayakta alkışlandı.

    Fransız yönetmen Olivier Assayas imzalı Sils Maria: Ve Perde filminde Juliette Binoche ile başrolü paylaşan genç oyuncuyu yönetmenle yeniden bir araya getiren Personal Shopper filmi Cannes'da göz bebeği olmasıyla güzel oyuncuyu da rahatlattı. Stewart gelen tepkinin ardından rol arkadaşlarına sarıldı.

    "Modanın yeraltı dünyasında geçen bir hayalet hikayesi" olarak tanımlanan Personal Shopper filminde Sils Maria: Ve Perde ekibinden yapımcı Charles Gillibert da ikiliyi yeni yapımda destekliyor. Ünlü yapımcı filmle ilgili olarak Sils Maria: Ve Perde'de gördüğümüze benzer temaların keşfedileceğini ancak bu kez fantastik türünün de etkin olacağını söylüyor. Film, ikiz kardeşinin öldüğünü öğrenen genç bir kadını temel alıyor. Kardeşi gibi medyum olarak genç kadın kardeşinin ona bir işaret göndermesini bekliyor. Filmin oyuncu kadrosunda Sigrid BouazizLars EidingerAnders Danielsen Lie ve Nora von Waldstätten de bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top