Hesabım
    Yerli Box Office'te Zirve Değişse de Kazanan Yine Marvel Oldu!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 20-22 Mayıs'ta geçtiğimiz haftasonunun galibi Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı liderliği kaybetti. Bu hafta sonu vizyona giren X-Men: Apocalypse ilk sırada yerini alırken, ilk 3 yabancı filmlerden oluştu!

    Bu haftanın galibi mutantların dünya için verdikleri savaşı bir kez daha gözler önüne seren X-Men: Apocalypse oldu. Profesör X ve öğrencilerinin yeni macera halkası açılışını 200.634 seyirci ile yaptı. Film, açılışı ile rakiplerine fark attı. Listenin 2. sırasını geçtiğimiz haftaki yerini koruyan, sevilen oyundan uyarlanan Angry Birds Film aldı. Vizyondaki 2. haftasını kutlayan animasyon 76.022 seyirciye ulaştı. Kırmızı ve arkadaşlarının eğlenceli macerasını ise geçtiğimiz haftanın galibi Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı takip etti. Bu yılın en iyi açılışlarından birini gerçekleştiren film 66.514 seyirciye ulaştı.  

    Vizyonun 4. sırasını alan film ise taze yapımlardan Alamet-i Kıyamet oldu. Ülkemizdeki yerel korku öğelerini temel alan film açılışını 64.322 seyirci ile yaptı. Yerli sinemanın göz bebeği olan korku türünün yeni mahsülünü takip eden film ise Oflu Hoca'nın Şifresi 2 oldu. Yerli komedi devam halkası 2. haftasında 63.064 seyirci tarafından izlendi. Listeyi yarılayan filmi yine vizyonun taze yapımlarından biri takip etti. Rusell Crowe ve Ryan Gosling'i başrolüne yerleştiren İyi Adamlar bu hafta 20.185 seyirci ile açılış yaptı. 70'ler temalı renkli dedektiflik hikayesini ise yine yerli komedi Küçük Esnaf takip etti. Vizyondaki 7. haftasını kutlayan yapım Küçük Esnaf bu hafta 3 sıra gerileyerek 18.941 seyirciye ulaştı.

    11.705 seyirci ile listenin 8. sırasını kapan yapım ise yerli korku Magi oldu. 6.307 seyirci ile listenin 9. sırasında 10.500 seyirci ile taze yapım Kötü Komşular 2 yer alırken, listenin son filmi ise 4.417 seyirci ile Avcı Kış Savaşı oldu.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top