Hesabım
    Güzel ve Çirkin'den Dublajlı Fragman!

    Güzel ve Çirkin'den Türkçe dublajlı fragman geldi.

    Disney'in yeni masal uyarlaması Beauty and the Beast'ten beklenen fragman dün çıktı. Fragmanın Türkçe dublajlısı da geldi! 

    Filmde Güzel'i, yani Belle karakterini Hermione olarak tanıdığımız Emma Watson canlandırırken filmin bir lanet sonucu canavara dönüşen prensini ise Dan Stevens canlandıracak. Yüzüklerin Efendisi'nin Gandalf'ı olarak tanıdığımız Ian McKellenLuke EvansJosh Gad ve Emma Thompson da filmin kadrosunda yer alan isimler arasında. LeFou'yu komedi filmleriyle tanıdığımız Josh Gad canlandırırken, McKellen da lanet sonucunda konuşan saate dönüşen "Cogsworth the Clock" olarak karşımıza çıkacak.

    Masal tüccar olan bir adamın fırtınaya yakalanması sonucu yakınlardaki bir şatoda konaklaması ancak şatonun sahibine dair hiçbir ipucu bulamamasıyla açılıyordu. Gitmek üzereyken gözü tok kızı için bir gül koparak adam şatonun sahibi olan canavarla yüz yüze geliyor ve hayatına karşılık kızını canavara teslim etmek zorunda kalıyordu. Tüccarın en küçük kızı olan Belle anlaşmayı kabul ederek canavarın şatosuna yerleştiğinde hiç beklemediği bir aşkın kucağına atılıyordu.

    Alacakaranlık serileriyle tanınan Bill Condon'ın yönetmen koltuğunda oturacağı filmin yapımcıları David Hoberman ve Todd Lieberman. Hikaye Evan Spiliotopoulos tarafından yazıldı, Steve Chbosky ise senaryolaştırdı. Film, ülkemizde ve ABD'de 17 Mart 2017'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top