Hesabım
    Kısa Film Yarışması: Farkında Mısınız?

    Hem bir kısa film yarışması hem de bir toplumsal farkındalık kampanyasına siz de başvurun.

    Farkında mısınız? Kısa Film yarışması dezavantajlı gruba yönelik olarak toplumsal farkındalık çalışmalarına bir kampanya niteliğinde ve sürdürülebilir bir kimlik kazandırılması amacı ile hazırlanmış tematik bir kısa film yarışma. Bu yarışma T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve T.C Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı desteği ile gerçekleştirilecek.

    Farkında mısınız? Kısa Film yarışması; 1.lik,2.lik ve 3. lük ödülleri dışında ayrıca ‘’ben seçtim’’ halk beğenisiyle de ödüllendirilecek olması ile hedef kitlenin yalnızca izleyici olarak bir sürecin bizzat yöneticisi ve karar vericisi olmasını sağlamak ve farkındalık çalışmalarının daha çok kişi tarafından izlenmesini olanaklı kılınacak.Kısa Film yarışması jüri üyeleri Beyza Şekerci, Engin Hepileri, Handan İpekçi, Serdar Akbıyık, Serhat Serter, Selda Alkor, Yetkin Dikinciler ‘den oluşmakta. 2016 yılı teması ‘’Disleksi’ olup; yarışma teması ile ilgili ‘’Disleksi Öğrenme Güçlüğü Derneği’’ ile işbirliği yapıldı.

    ‘’Farkında mısınız?’’ kısa film yarışması 27 Haziran tarihinde sonlandırılacak olup, katılan eserler öncelikli olarak tematik jüri tarafından konuya uygunluk kriterleri ile değerlendirilecek.

    Başvuru ve detaylı bilgi için: farkindamisinizkisafilm.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top