Hesabım
    Güzel ve Çirkin Star Wars'u Solladı!

    Güzel ve Çirkin fragmanı ilk 24 saatte 91.8 milyon kere izlendi.

    Görünüşe göre Emma Watson'ı Belle yani Güzel rolünde görmek isteyenlerin sayısı bir hayli fazla! Zira filmin çıkan ilk tanıtım fragmanı ilk 24 saat içinde 91.8 milyon kişi tarafından izlenerek Star Wars: Güç Uyanıyor'un rekorunu kırdı.

    Entertainment Weekly'de yer alan habere göre son Star Wars filminin ilk tanıtım fragmanı 55 milyon, 2. tanıtım fragmanı da 88 milyon izlenme oranına ulaşmıştı. Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı ise 61 milyon izlenme oranına ulaşmıştı. Star Wars: Güç Uyanıyor'un ilk tam fragmanıysa 128 milyon kişi tarafından izlenmişti. Şimdi sıra Belle'de! 

    Disney'in yeni masal uyarlaması Beauty and the Beast'te Güzel'i, yani Belle karakterini Hermione olarak tanıdığımız Emma Watson canlandırırken filmin bir lanet sonucu canavara dönüşen prensini ise Dan Stevens canlandıracak. Yüzüklerin Efendisi'nin Gandalf'ı olarak tanıdığımız Ian McKellenLuke EvansJosh Gad ve Emma Thompson da filmin kadrosunda yer alan isimler arasında. LeFou'yu komedi filmleriyle tanıdığımız Josh Gad canlandırırken, McKellen da lanet sonucunda konuşan saate dönüşen "Cogsworth the Clock" olarak karşımıza çıkacak. Luke Evans ise hepimizin hem sevdiği hem nefret ettiği Gaston olarak karşımıza çıkacak.

    Masal tüccar olan bir adamın fırtınaya yakalanması sonucu yakınlardaki bir şatoda konaklaması ancak şatonun sahibine dair hiçbir ipucu bulamamasıyla açılıyordu. Gitmek üzereyken gözü tok kızı için bir gül koparak adam şatonun sahibi olan canavarla yüz yüze geliyor ve hayatına karşılık kızını canavara teslim etmek zorunda kalıyordu. Tüccarın en küçük kızı olan Belle anlaşmayı kabul ederek canavarın şatosuna yerleştiğinde hiç beklemediği bir aşkın kucağına atılıyordu.

    Alacakaranlık serileriyle tanınan Bill Condon'ın yönetmen koltuğunda oturacağı filmin yapımcıları David Hoberman ve Todd Lieberman. Hikaye Evan Spiliotopoulos tarafından yazıldı, Steve Chbosky ise senaryolaştırdı. Film, ülkemizde ve ABD'de 17 Mart 2017'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • "Güzel ve Çirkin"in Güzel'i ve Çirkin'i Bulundu!
    • Ian McKellen, Güzel ve Çirkin'in Kadrosuna Katıldı!
    • Güzel ve Çirkin'den İlk Fragman Geldi!
    • Güzel ve Çirkin'den Dublajlı Fragman!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top