Hesabım
    Frekans Filmi 8 Temmuz'da Sinemalarda!

    “Frekans” filmi 8 Temmuz’da sinemaseverlerle buluşacak.

    Daha önce John Cusack ile birlikte yine bir Stephen King roman uyarlaması olan 1408'de birlikte oynamış olan Samuel L. Jackson yeniden bir King uyarlaması için bir arada! Merakla beklenen Frekans filmi 8 Temmuz'da vizyona girecek.

    Stephen King’in bu çok satan korku romanı uyarlamasında, John Cusack, Samuel L. Jackson ve Isabelle Fuhrman’ı, bilinmeyen bir frekansın, cep telefonu kullanıcılarını vahşi yırtıcılara dönüştürmesinin ardından Boston’dan kaçmaya çalışan üç felaketzedeyi canlandırdıkları başrollerde izleyeceğiz. Paranormal Activity 2 ile korku sinemasına aşina olan Tod Williams'ın yönetmen koltuğunda oturduğu yapımda usta yazar King de senaryo uyarlamasında Adam Alleca'yla birlikte çalıştı. Kadrosunda Orphan'ın büyümüş de küçülmüş Esther'i Isabelle Fuhrman'ı da barındıran film cep telefonlarından yayılan bir sinyal sonucunda insanlığın çöküşünü anlatıyor. Sinyal sebebiyle gözü dönmüş delilere dönüşen insanlıkta ancak bir avuç insan değişmeden kalabiliyor ve bir araya gelip hayatta kalabilmek için mücadeleye başlıyor.

    Williams filmle ilgili olarak, "King 2006 yılında bu ağır adımlarla gerçekleşmekte olan küresel istilanın farkına vardı, bu gelişime ivme kazandırıp onu bir felakete dönüştürdü. Frekans birey ve kolektif topluluk arasındaki bir savaş. Ancak onu destansı yanının ötesinde ilginç kılan bir savaştan çok daha öte olması… Aynı zamanda bir ölüm kalım meselesi olması… Film içinde soruları barındırıyor, izleyiciler cevapları bulabilmek için koltuklarında mücadele ederlerken, dikkatleri dağılınca kendilerini çok ürkütücü ve ürperten bir deneyimle karşı karşıya buluyorlar. Bu deneyimi sinemadan çıktıktan sonra da konuşup tartışacaklar ve ironik bir şekilde bunu Twitter ve Facebook’ta, telefonlarında konuşarak ya da mesajlaşarak yapacaklar" dedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top