Hesabım
    Alien: Covenant Filminden Katherine Waterston'ın Daniels Karakterine Yakından Bakın!

    Ridley Scott imzalı devam filmine yakından bakın!

    20th Century Fox

    20th Century Fox Alien: Covenant filminin baş karakteri Katherine Waterston'ın canlandırdığı Daniels karakterine ait yeni bir fotoğraf yayınladı! Fotoğraf, filmin "No where to run" olarak bölümlendirilen sahnesinden çekildi.

    20th Century Fox

    2012 yapımı Prometheus'un devam filmi Alien: Covenant'ın vizyon tarihi değişirken filmden ilk fotoğraf da geldi. Filmin konusuna dair daha geniş bilgiyi de edindiğimiz açıklamalarda filmin Covenant gemisi mürettebatının ıssız bir gezegene iniş yapmasını göreceğiz. Filmin, serinin 1979 yapımı ilk filmi Alien ile birebir bağlantılar içereceği açıklanırken, mürettebatın yalnızca insansı robot David'in yaşadığı bu gezegeni saklı bir cennet sanacaklarını ancak zamanla korkunç bir tehlikeyle burun buruna olduklarını anlayacaklarını da öğreniyoruz.

    Filmin senaryosunu Yeşil Fener filminin senaristi Michael Green ve Evrim'in senaristi Jack Paglen kaleme aldı. Prometheus'un başrol oyuncusu Michael Fassbender başta olmak üzere filmin oyuncu kadrosunda Danny McBrideDemián BichirJussie Smolett, Amy SeimetzCarmen Ejogo, Callie Hernandez ve Billy Crudup yer alıyor. Film 6 Ekim 2017 tarihinde Amerika'yla aynı anda ülkemizde gösterime girecek. 

    20th Century Fox

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Alien: Covenant Filminden Yeni Gelişmeler!
    • Katherine Waterston Alien: Covenant'a Katıldı!
    • Alien: Covenant Kadrosundan Yeni Haberler Geldi!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top