Hesabım
    Buğra Gülsoy ve Yekta Kopan Robinson Crusoe İçin Stüdyoda!

    Robinson Crusoe 17 Haziran’da 3D seçeneğiyle gösterime girecek.

    Daniel Defoe’nun hiç eskimeyen klasiğinden beyazperdeye ilk kez üç boyutlu animasyon olarak uyarlanan Robinson Crusoe'nun Türkçe seslendirmesi için sanatçılar stüdyoya girdi.

    Hem çocuklara hem de yetişkinlere kahkaha ve macera vaat eden filmde Robinson’u Aşk Yeniden, Kuzey Güney, Fatmagül'ün Suçu Ne? dizilerinin yıldızı Buğra Gülsoy, Cuma’yı ise Yekta Kopan seslendirdi. “Sammy’nin Maceraları” filminin yapım firması NWave Pictures'ın yeni animasyon filmi Robinson Crusoe okulların tatile gireceği 17 Haziran’da 3D seçeneğiyle gösterime girecek.

    Tüm zamanların en çok okunan ve sevilen kitaplarından Robinson Crusoe, yepyeni hikayesi ve karakterleriyle izleyiciyi tropik bir adada maceraya davet ediyor. 3D kalitesi ve derinliğiyle fark yaratan yapımda, kahkaha ve macera bir arada olacak. Bu macerada “Robinson Crusoe"aslında adada yalnız değil; yanında pek çok sevimli hayvan dostu var! Geçmiş Robinson Crusoe filmlerinden farklı olarak hayli geniş bir yelpazede hayvan karakterler bu filmde seyircileri selamlayacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top