Hesabım
    X-Men 2. Haftasında da Box Office Zirvesinde!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 27-29 Mayıs'ta geçtiğimiz haftasonunun galibi X-Men: Apocalypse yine ilk sırada yer alırken, vizyonun ilk üçü de yabancı filmlerden oluştu.

    Bu haftanın galibi de mutantların dünya için verdikleri savaşı bir kez daha gözler önüne seren X-Men: Apocalypse oldu. Profesör X ve öğrencilerinin yeni macera halkası 2. haftasında 82.790 seyirciye ulaştı. Listenin 2. sırasını ise vizyonun taze filmi Alis Harikalar Diyarında - Aynanın İçinden aldı. Alis'i Harikalar Diyarı'na geri döndüren devam halkası açılışını 50.058 seyirci ile yaptı. Listenin ilk 3'ünü kapatan film ise geçtiğimiz haftaya göre 1 sıra gerileyen, sevilen oyundan uyarlanan Angry Birds Film oldu. Vizyondaki 3. haftasını kutlayan animasyon 44.475 seyirciye ulaştı. 

    Kırmızı ve arkadaşlarının eğlenceli macerasını ise Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı takip etti. Bu yılın en iyi açılışlarından birini gerçekleştiren film 4. haftasında 42.032 seyirciye ulaştı. Listeyi yarılayan yapım ise Oflu Hoca'nın Şifresi 2 oldu. Yerli komedi devam halkası 3. haftasında 41.984 seyirci tarafından izlendi. Vizyonun 6. sırasını alan film ise yerli sinemanın baş tacı olan korku türünün yeni örneklerinden Alamet-i Kıyamet oldu. Ülkemizdeki yerel korku öğelerini temel alan film 33.770 seyirci ile haftayı kapattı. Listenin 7. sırasında ise Para Tuzağı yer aldı. George Clooney ile Julia Roberts'ı tekrar bir araya getiren ekonomi gerilimi haftasonunda 26.040 seyirci ile açılış yaptı.

    Listenin son 3'ü ise vizyonun taze filmlerinden oluştu. 8. sırayı 20.927 seyirci ile Emre Aydın imzalı korku yapımı Cinni: Uyanış alırken, yerli korkuyu ise 19.183 seyirci ile 1 Kezban 1 Mahmut: Adana Yollarında takip etti. Listenin son filmi ise 15.952 seyirci ile Kahraman Koala oldu.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top