Hesabım
    Johnny Depp ve Amber Heard Cephesinde Neler Oluyor?

    Johnny Depp ve Amber Heard'ten şok gelişmeler!

    Hollywood'un demirbaş isimlerinden Johnny Depp ile genç eşi Amber Heard'ün boşanma aşamasında olduğu bilinen bir gerçek. Son gelişmeler ise ilişkilerine dair daha karaklık bir tarafı ortaya çıkarıyor. Zira Heard Depp'e fiziksel ve duygusal şiddet sebebiyle boşanma davası açtı. 

    The Wrap sitesi adeta ikilinin yüzleşme lokasyonu oldu. Yüzündeki morluklarla bir fotoğrafını yayınlayan ünlü yıldız 15 aylık eşinin yüzüne cep telefonuyla vurduğunu iddia etti. Sosyal medyayı ayağa kaldıran iddialar Depp'in avukatları tarafından yalanlandı. Aynı zamanda Depp'in yakın dostu The Wrap'ye yazdığı köşede Heard'ün boşanma şartları kabul edilmediği takdirde Depp'in imajını zedelemek konusunda şantaj yaptığını iddia etmişti. Bu iddialar da Heard'ün avukatı tarafından yalanlanmıştı. 

    Ancak şiddet iddiaları o kadar kolay sonlanmadı. Depp'in eski eşi Vanessa Paradis ve kızı Lily-Rose, Depp'i savunarak onun fiziksel şiddete yatkın biri olmadığını ve bu iddiaların yalan olduğunu öne sürdüler. Evliliklerinin 15. ayında 52 yaşındaki aktörden boşanmak için dava açan genç yıldızın hareketi tepki çekti zira davanın açılmasından 3 gün önce Depp'in fazlasıyla bağlı olduğu annesi vefat etmişti. 400 milyon dolarlık serveti ve Bahamalar’da özel bir ada sahibi olan 52 yaşındaki Johnny Depp'ten nafaka da talep eden Heard sonunda 20 milyon dolara anlaşmayı kabul etmişti.

    The Rum Diary setinde tanışıp aşık olan çift, aynı zamanda Depp'in 2 çocuğunun annesi olan Vanessa Paradis'ten ayrılması ile ilişkilerine başlamışlardı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top