Hesabım
    Yerli Box Office'te Zirve Değişikliği!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 10-12 Haziran'da geçtiğimiz haftasonunun galibi Warcraft zirveye çabuk veda etti. Listenin ilk 3'ü yabancı filmlerden oluşurken, birinci sırayı vizyondaki ilk haftasını kutlayan Sihirbazlar Çetesi 2 aldı.

    Bu haftanın galibi vizyonun taze yapımlarından Sihirbazlar Çetesi 2 oldu. Beğenilen ilk filmi takip eden devam halkası ilk haftasında 90.068 seyircilik bir gişe elde etti. Listenin 2. sırasındaki film ise geçtiğimiz haftanın galibi Warcraft oldu. Fenomen bilgisayar oyunundan beyazperdeye uyarlanan film 2. haftasında 78.321 seyirciye ulaştı. Listenin 3. sırasında ise vizyondaki ilk haftasını kutlayan modern fabl güzellemesi Zootropolis: Hayvanlar Şehri yer aldı. Memur tavşan Judy Hoops'un macerası 70.010 seyirci ile açılış yaptı.

    Listenin ilk 3'ünü takip eden yapım ise Korku Seansı 2 oldu. Merakla beklenen devam halkası vizyondaki ilk haftasında 34.980 seyirciyle buluştu. Listeyi yarılayan yapım ise mutantların dünya için verdikleri savaşı bir kez daha gözler önüne seren X-Men: Apocalypse oldu. Profesör X ve öğrencilerinin yeni macera halkası 4. haftasında 21.282 seyirciye ulaştı. Listenin 6. sırasını ise geçtiğimiz haftaya göre 3 basamak gerileyen Alis Harikalar Diyarında - Aynanın İçinden aldı. Alis'i Harikalar Diyarı'na geri döndüren devam halkası 3. hafta kapanışını 18.914 seyirci ile yaptı. Listenin 7. filmi ise geçtiğimiz haftaya göre 2 sıra gerileyen, sevilen oyundan uyarlanan Angry Birds Film oldu. Vizyondaki 5. haftasını kutlayan animasyon 11.110 seyirciye ulaştı. 

    Kırmızı ve arkadaşlarının eğlenceli macerasını ise yerli komedi Oflu Hoca'nın Şifresi 2 takip etti. Yerli komedi devam halkası 5. haftasında 9.493 seyirci tarafından izlendi. Listenin 9. filmi ise 6.091 seyirci ile 1 Kezban 1 Mahmut: Adana Yollarında olurken, listenin son sırasında 5.025 seyirci ile George Clooney ile Julia Roberts'ı tekrar bir araya getiren ekonomi gerilimi Para Tuzağı yer aldı.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top