Hesabım
    Noomi Rapace Alien'a Geri Dönüyor!

    Alien: Covenant'ta olmayacağı iddia edilen Noomi Rapace filmin kadrosuna dahil oldu.

    2012 yapımı Prometheus'un devam filmi Alien: Covenant'ın kadrosuna ilk filmde baş karakter Elizabeth Shaw'u canlandıran Noomi Rapace da katıldı!

    Deadline'ın haberine göre Rapace filmin Avustralya'daki setinde görüntülendi. Filmin çekimleri için birkaç hafta boyunca orada olması bekleniyor. Filmde Covenant gemisi mürettebatının ıssız bir gezegene iniş yapmasını göreceğiz. Filmin, serinin 1979 yapımı ilk filmi Alien ile birebir bağlantılar içereceği açıklanırken, mürettebatın yalnızca insansı robot David'in yaşadığı bu gezegeni saklı bir cennet sanacaklarını ancak zamanla korkunç bir tehlikeyle burun buruna olduklarını anlayacaklarını da öğreniyoruz.

    Filmin senaryosunu Yeşil Fener filminin senaristi Michael Green ve Evrim'in senaristi Jack Paglen kaleme aldı. Prometheus'un başrol oyuncusu Michael Fassbender başta olmak üzere filmin oyuncu kadrosunda Danny McBrideDemián BichirJussie SmolettAmy SeimetzCarmen EjogoCallie Hernandez ve Billy Crudup yer alıyor. Film 4 Ağustos 2017'de ülkemizde gösterime girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top