Hesabım
    Muna Bugün Sinemalarda!

    6 yaşındaki Muna'nın dramı yürek yakıyor!

    Yönetmen koltuğunda ilk filmi İnanç Odası’yla Madrid Film Festivali’nde En İyi Yabancı Film dalında aday olan Serdar Gözelekli’nin oturduğu dram yapımı Muna'nın yapımcılığını İkinciyeni Film üstleniyor.

    6 yaşındaki Gazzeli Muna'nın ailesini kaybetmesinin ardından onları aramak için yollara düşmesini konu alan film Filistin sorununa el atan ilk yerli film olma özelliği de taşıyor. Ailesinin yaşadığı ev İsrail askerlerinin ani baskınına uğrayınca mutfak dolabına saklanan Muna, sabah olduğunda ailesini bulamayınca sokaklarda dolaşarak ailesini aramaya başlar. Yeryüzü Doktorları ekibindeki gönüllü doktorlarından biri olan Ela Muna'yı bulunca ona yardım edip ailesini bulmaya karar verir. Ela ile doktor arkadaşları Ali ve Süleyman, hem küçük kızın ailesini ararlar, hem de yıkımdaki bir ülkenin dramına şahitlik ederler...

    Muna'ya Pınar Balkış hayat verirken filmin kadrosunda Leyla GöksunTurgay AydınKaan ÇakırErkan TaşdöğenSuzan GençSabahattin Yakut ve Leyla Erdoğan gibi isimler yer alıyor. Muna 34. İstanbul Film Festivali’nde gösterim programında yer almış daha sonra da 52. Uluslar arası Antalya Film Festivali’nde Kaan Çakır’a en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülü kazandırmıştı.

    Filmin eleştirisi için tıklayın!

    Filmin seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top