Hesabım
    ABD Box Office'te Okyanus Esintileri Devam Ediyor!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    ABD box office'te bu hafta liderlik el değiştirmedi. Geçtiğimiz haftanın galibi Kayıp Balık Dori bu hafta da zirvede kalayı başardı.

    Bu hafta box office listesinin galibi de vizyondaki 2. haftasını kutlayan Kayıp Balık Dori oldu. Yaz sıcaklarında içimizi serinleten sualtı animasyonu bu hafta 73,2 milyon dolar ile bir kez daha rakiplerine fark attı. Listenin 2. sırasında ise yine vizyonun taze yapımlarından Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit aldı. Uzaylıları 20 yıl sonra geri döndüren devam halkası ilk haftasında 41,6 milyon dolar hasılat yaptı. Listenin 3. sırasında ise komedi yapımı Merkezi İstihbarat yer aldı. Ajan komedisi 2. haftasında 18,3 milyon dolar elde etti.

    Listenin 4. filmi köpekbalığı kabusunu geri döndüren Karanlık Sular oldu. Başrolüne Blake Lively'yi yerleştiren gerilim yapımı ilk haftasında 16,7 milyon dolar kazandı. Listeyi yarılayan yapım ise bir özgürlük mücadelesini konu edinen Free State of Jones oldu. Gary Ross imzalı yapım haftasonunda 7,7 milyon dolar kazandı. Listenin 6. filmi ise geçtiğimiz haftaya göre 3 sıra gerileyen Korku Seansı 2 oldu. James Wan imzalı devam halkası 3. haftasını %48.2'lik bir düşüş ve 7,7 milyon dolar ile kapattı. Listenin 7. sırasını alan film ise Sihirbazlar Çetesi'nin 3 yıl arayla gelen devam halkası Sihirbazlar Çetesi 2 oldu. Film 3. haftasını 5,6 milyon dolar ile kapattı.

    Listeyi 8. sırasını alan filmi ise X Men: Apocalypse oldu. Profesör X ve genç mutantlarının ekibi 5. haftasında Amerika'da 2,4 milyon dolarlık gişe yaptı. Listenin 9. filmi ise Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden oldu. 3 hafta önce liderliği elinde bulunduran film bu hafta %54.3 düşüşle 2,4 milyon dolar kazandı. Listenin son sırasında sevdiğimiz karakter Alis yer aldı. Alis Harikalar Diyarında 2 - Aynanın İçinden ile yeniden Harikalar Diyarı'na dönen Alis'in macerası 2,1 milyon dolar gişe yaptı.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top