Hesabım
    Yerli Box Office'te Fantastik Rüzgarları!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 24-26 Haziran'da seyirci oranları birbirine çok yakınken, ilk 3'te ilk 2 film vizyonun taze yapımlarından oluştu.

    Bu haftanın galibi vizyonun taze yapımı Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden oldu. Film açılışını 55.605 seyirci ile yaptı. Listenin 2. sırasında da yeniden taze bir yapım yer aldı. 53.657 seyirci çeken Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit kıl payı galibiyeti kaçırdı. Listenin 3. filmi ise geçtiğimiz haftanın galibi Sihirbazlar Çetesi 2 oldu. Beğenilen ilk filmi takip eden devam halkası 3. haftasında 48.335 seyircilik bir gişe elde etti.

    Listenin 4. sırasındaki film ise modern fabl güzellemesi Zootropolis: Hayvanlar Şehri oldu. Geçtiğimiz haftaya göre 2 sıra gerileyen film 34.460 seyirciye ulaştı. Listeyi yarılayan film ise Senden Önce Ben oldu. Sevilen yıldızları başrolüne yerleştiren romantik yapım 26.853 seyirci tarafından izlendi. Listenin 6. filmi ise Warcraft oldu. Fenomen bilgisayar oyunundan beyazperdeye uyarlanan film 4. haftasında 23.107 seyirciye ulaştı. Listenin 7. sırasında yer alan film ise Korku Seansı 2 oldu. Sevilen korku filmi Korku Seansı'nın devam halkası vizyondaki 3. haftasında 14.154 seyirciyle buluştu.

    Listenin 8. sırasında ise ilk kez animasyon olarak beyazperdeye uyarlanan Robinson Crusoe yer aldı. 11.311 seyirci çeken filmi 10.749 seyirci ile yerli sinemanın baş tacı olan korku türünün yeri örneği Ammar 2: Cin İstilası takip etti. Listenin son filmi ise 5.066 ile Merkezi İstihbarat oldu.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top