Hesabım
    Üç Harfliler 3: Karabüyü'nün Basın Gösterimi Gerçekleşti!

    Üç Harfliler 3: Karabüyü için görüşler olumlu!

    Türk korku sinemasının en başarılı yapıtları Musallat ve Siccin serilerine imza atarak milyonlara ulaşan usta yönetmen Alper Mestçi’nin merakla beklenen yeni filmi Üç Harfliler 3:Karabüyü'nün basın gösterimi Kanyon Cinemaximum'da gerçekleştirildi.

    1 Temmuz’da vizyona girecek olan filmin oyuncu kadrosunun da hazır bulunduğu gösterime olan yoğun ilgi dikkat çekerken, 15 yaş sınırı getirilen film 250 kopya ile sinema salonlarındaki yerini alacak. Senaryosunu da yazdığı filmi için gösterimde konuşma yapan Mestçi "Bu benim 6. korku filmim, kime sorarsanız 'bir milyon yapacağız' der ama buna seyirci karar veriyor. Ben, bu sefer de iyi bir film yaptığımıza inanıyorum. Çok emek harcadık, umarım Üç Harfliler 3:Karabüyü hak ettiği değeri bulacaktır. Bu yıl sanırım 25 tane korku filmi yapıldı, Ucuza çok korku filmi çekildi. 'Az para harcayıp çok para kazanalım' dedi insanlar. Bu da sektöre zarar veriyor. Bunun da bir son bulması gerekiyor" dedi.

    Müziklerinde Reşit Gözdamla'nın imzası bulunan filmin oyuncu kadrosunda ise; Seda OğuzDeniz GündoğduMetin YıldırımÖzay FechtMerve AteşYücel TuncaNefise Seda YanıkSedat DevelikFatma Nilgün İslamoğluGülşah Tütel gibi oyuncular yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top