Hesabım
    Tatil Bitti

    Date Movie hızlı başladı Panter direniyor

    Amerika'daki dört günlük tatil sona ererken box officeler tatilden faydalanmak isteyen yapımcıların savaş alanına döndü. Box Office Mojo'nun bildirdiğine göre haftasonunun galibi 25 milyon dolarlık açılış hasılatıyla Paul Walker?lı Eight Below.

    Walker'ın kutuplara yaptığı zorlu yolculuğu ise son yılların başarılı yapımlarını tiye alan Date Movie izledi. Jason Friedberg-Aaron Seltzer ikilisinin yönetmenliğini üstlendiği yapımın açılış hasılatı 22 milyon dolar.

    Vizyondaki iki yeni yapımı ise 21 milyon dolarla Steve Martin-Jean Reno?lu son Pembe Panter takip etti. En İyi Film dalında Oscar adayı olan dört filmin hala vizyonda olduğu tatilin gişelerdeki diğer başarılı yapımları ise 15 milyon dolarla Curios George, 12 milyon dolarla Son Durak 3, 10 milyon dolarla Firewall.

    Senenin ödüllü ve iddialı yapımları ise başarılarını sürdürmeye devam ediyor. Vizyondaki 11. haftasonunda Brokeback Dağı toplam hasılatını 72 milyon dolara, 14. haftasında Sınırları Aşmak 116 milyon dolara, Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap ise 287 milyon dolara yükseltti.

    Oscar adayları açıklandığında gözleri parlayan bazı yapımcılar ise gişe önlerinde o kadar da başarılı değil. 21. haftasında Capote sadece 22 milyon dolar, 9. haftasında Münih 45 milyon dolar, Aşk ve Gurur ise 15. haftasında 38 milyon dolar gişe hasılatı elde edebildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top