Hesabım
    War Dogs'tan Yeni Fragman Geldi!

    Jonah Hill ve Miles Teller başrollerde!

    Hollywood'un iki yükselen genç yıldızı, Jonah Hill ve Miles Teller'ı başrollerine yerleştiren War Dogs filminden hem fragman hem de poster geldi.

    Warner Bros. Pictures'ın yapımını üstlendiği film gerçek bir hikayeden uyarlanıyor. Miami'de yaşayan ve Irak Savaşı süresince küçük işletmelerin ABD Ordusu'nun sözleşmelerine dahil olmasını sağlayan anlaşmadan faydalanan iki genç arkadaş, bu az bilinen hükümet girişimini suistimal etmekte ve giderek daha zengin olmaktadır. Ancak ikili Afgan Ordusu'yla 300 milyon dolarlık bir anlaşmaya girdiklerinde başlarının dertte olduğunu anlarlar. Çünkü çalıştıkları kişiler oldukça şüpheli şahıslardır ve altlarında Amerikan hükümeti vardır. 

    Kadrosunda Ana de Armas ve Oscar adayı Bradley Cooper'ı da barındıran filmin senaryosu Stephen Chin ile Todd Phillips & Jason Smilovic tarafından yazılırken, filmin yönetmen koltuğunda da Felekten Bir Gece serisinin yönetmeni Todd Phillips oturuyor. Rolling Stone'daki Guy Lawson imzalı “Arms and the Dudes,” makalesine dayanan film Amerika'da 19 Ağustos'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top