Hesabım
    Scarlett Johansson Hollywood'ta Rekor Kırdı!

    Hollywood'un popüler ismi Scarlett Johansson gelmiş geçmiş en yüksek ücreti alan kadın oyuncu oldu.

    Marvel'ın Karadul'u, bilim kurgu camiasının Lucy'si, Ghost In The Shell'in tartışmalı Kusanagi'si Scarlett Johansson Hollywood'un efsaneleri arasına ismini yazdırmayı başardı. Güzel yıldız camiasında gelmiş geçmiş en yüksek rakamları alan kadın oyuncu oldu.

    Box Office Mojo'da yer alan listeye göre Johansson aldığı 3.3 milyar dolar ile erkek egemenliğinin sürdüğü listede kendine sağlam bir yer edinmeyi başardı. Listenin 10. sırasını almayı başaran sanatçının en yakın kadın meslektaşı ise 3 milyar dolar ile 19. sırayı alan Cameron Diaz oldu. Listenin 3. kadın oyuncusu ise 2,8 milyar dolar ile 26. sıradaki Helena Bonham Carter. Listede 29. sırada Cate Blanchett, 30. sırada Julia Roberts, 31. sırada Elizabeth Banks, 32. sırada Emma Watson ve 50. sırada Anne Hathaway yer alıyor.

    Genellikle ilk 10'unun erkeklerden oluştuğu listede bu kez 10. sırayı bir kadın oyuncu alsa da, erkeklerin listedeki ezici çoğunluğu da dikkat çekti. Listenin ilk 3'ünde yer alan isimler 4,8 milyar dolar ile Harrison Ford4,6 milyar dolar ile Samuel L. Jackson ve 4,4 milyar dolar ile Morgan Freeman oldu. Hollywood'un popüler yüzleri de ilk 10'da kendine yer bulmayı başardı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top