Hesabım
    ABD Box Office'te Dori 3. Haftasında da Zirvede!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    ABD box office'te bu hafta liderlik el değiştirmedi. Geçtiğimiz haftanın galibi Kayıp Balık Dori bu hafta da zirvede kalayı başardı.

    Bu hafta box office listesinin galibi de vizyondaki 3. haftasını kutlayan Kayıp Balık Dori oldu. Yaz sıcaklarında içimizi serinleten sualtı animasyonu bu hafta 41,9 milyon dolar ile bir kez daha rakiplerine fark attı. Listenin 2. sırasında ise yine vizyonun taze yapımlarından Tarzan Efsanesi yer aldı. Ormanlarda büyüyen Tarzan'ı parlamento üyesi yapan yapım ilk haftasında 38,1 milyon dolar elde etti. Listenin 3. sırasında da yine taze bir yapım yer aldı. Arınma Gecesi: Seçim Yılı açılışını 30,8 milyon dolar ile yaptı. 

    Listenin ilk 3'ünü takip eden yapım ise vizyonun taze filmlerinden The BFG oldu. İlginç arkadaşlık hikayesi ilk haftasında 19,5 milyon dolar gişe yaptı. Listeyi yarılayan yapım ise Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit oldu. Uzaylıları 20 yıl sonra geri döndüren devam halkası 2. haftasında 16,5 milyon dolar hasılat yaptı. Listenin 6. sırasında ise komedi yapımı Merkezi İstihbarat yer aldı. Ajan komedisi 3. haftasında 3 sıra gerileyerek 12,3 milyon dolar elde etti. Listenin 7. filmi ise köpekbalığı kabusunu geri döndüren Karanlık Sular oldu. Başrolüne Blake Lively'yi yerleştiren gerilim yapımı 2. haftasında 9 milyon dolar kazandı.

    Listenin son 3'ünü açan yapım ise bir özgürlük mücadelesini konu edinen Free State of Jones oldu. Gary Ross imzalı yapım haftasonunda 4,1 milyon dolar kazandı. Listenin 9. filmi ise geçtiğimiz haftaya göre 3 sıra gerileyen Korku Seansı 2 oldu. James Wan imzalı devam halkası 4. haftasını %50'lik bir düşüş ve 3,8 milyon dolar ile kapattı. Listenin son sırasını alan film ise Sihirbazlar Çetesi'nin 3 yıl arayla gelen devam halkası Sihirbazlar Çetesi 2 oldu. Film 4. haftasını 2,9 milyon dolar ile kapattı.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top