Hesabım
    ABD Box Office Zirvesi El Değiştirdi!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    ABD box office'te bu hafta liderlik el değiştirdi. Geçtiğimiz haftanın galibi Kayıp Balık Dori 4. haftasında listedeki galibiyetini kaybetti.

    Bu hafta box office listesinin galibi vizyondaki ilk haftasını kutlayan Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı oldu. Modern fabl türü animasyon yapım ilk haftasında 103,1 milyon dolar ile takip eden filmlere büyük bir fark attı. Listenin 2. sırasında ise geçtiğimiz haftaki yerini koruyan Tarzan Efsanesi yer aldı. Ormanlarda büyüyen Tarzan'ı parlamento üyesi yapan yapım 2. haftasında 20,6 milyon dolar elde etti. Listenin 3. filmi ise vizyondaki 4. haftasını kutlayan Kayıp Balık Dori oldu. Yaz sıcaklarında içimizi serinleten sualtı animasyonu bu hafta 20,3 milyon dolar elde etti.

    Listenin ilk 3'ünü takip eden yapım ise vizyonun taze filmlerinden Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak oldu. Romantik komedi türündeki eğlenceli yapım ilk haftasında 16,6 milyon dolar kazanarak 2,982 salonda seyircilere ulaştı. Listeyi yarılayan film ise Arınma Gecesi: Seçim Yılı oldu. Suç gecesini bir kez daha seyircilerle buluşturan 3. devam halkası 11,7 milyon dolar kazandı. Listenin 6. sırasında geçen haftaki yerini korumayı başaran komedi yapımı Merkezi İstihbarat yer aldı. Ajan komedisi 4. haftasında 8,1 milyon dolar elde etti.  Listenin 7. filmi ise geçtiğimiz haftaya göre 2 sıra gerileyen Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit oldu. Uzaylıları 20 yıl sonra geri döndüren devam halkası 3. haftasında 7,7 milyon dolar hasılat yaptı.

    Listenin son 3'ünü açan yapım ise The BFG oldu. İlginç arkadaşlık hikayesi 2. haftasında %59.5'lik bir düşüşle 7,6 milyon dolar gişe yaptı. Listenin 9. filmi ise köpekbalığı kabusunu geri döndüren Karanlık Sular oldu. Başrolüne Blake Lively'yi yerleştiren gerilim yapımı 3. haftasında 4,8 milyon dolar kazandı. Listenin son filmi ise 2,2 milyon dolar hasılatla Sultan oldu.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top