Hesabım
    Yerli Box Office'te Zirve Tarzan'ın!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 8-10 Temmuz'da seyirci oranları zirve haricinde çok yakınken, listenin zirvesi de uzaylıların tehdidinden ormanın derinliklerine kaydı.

    Bu haftanın galibi vizyondaki ilk haftasını kutlayan Tarzan Efsanesi oldu. Tanıdık kahramanımızı parlamento görevlisi yapan film 88.431 kişi tarafından izlenerek rakiplerine fark attı. Listenin 2. filmi ise Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden oldu. 29.776 seyirci çeken film geçtiğimiz haftaki yerini korumayı başardı. Listenin ilk 3'ünü ise Üç Harfliler 3: Karabüyü kapattı. Yerli korku yapımı 2. haftasında 29.001 kişi tarafından izlendi. 

    Listenin 4. filmi ise Sihirbazlar Çetesi 2 oldu. Beğenilen ilk filmi takip eden devam halkası 5. haftasında 28.410 seyircilik bir gişe elde etti. Listeyi yarılayan film ise vizyondaki 2 haftasını kutlayan The BFG oldu. İlginç bir arkadaşlığı işleyen fantastik yapım haftasonunda 23.588 kişi tarafından izlendi. Listenin 6. sırasında geçtiğimiz haftanın galibi Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit yer buldu. Uzaylıları bir kez daha dünyamıza buyur eden yapım 3. haftasında 23.229 seyirci ile galibiyeti elden bırakarak listede bir hayli geriledi. Listenin 7. filmi ise geçtiğimiz haftaki yerini koruyan Arınma Gecesi: Seçim Yılı oldu. Malum dehşet gecesinin 3. devam halkası 2. haftasında 16.634 seyirci tarafından izlendi.

    Listenin 8. sırasındaki film ise Senden Önce Ben oldu. Sevilen yıldızları başrolüne yerleştiren romantik yapım 15.072 seyirci tarafından izlendi. Listenin 9. filmi ise modern fabl güzellemesi Zootropolis: Hayvanlar Şehri oldu. Film 11.150 seyirciye ulaştı. Listenin son filmi ise kötü bir açılış yaparak 10.063 kişiye ulaşan Frekans oldu.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top