Hesabım
    Yerli Box Office Liderliği El Değiştirdi!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 15-17 Temmuz'da seyirci oranları zirve haricinde çok yakınken, listenin zirvesi de ormanın derinliklerinden tarih öncesine kaydı.

    Bu haftanın galibi vizyondaki ilk haftasını kutlayan Buz Devri: Büyük Çarpışma oldu. Buz Devri macerasını uzaya taşıyan eğlenceli animasyon yapım haftasonunda 131.982 kişi tarafından izlendi. Geçtiğimiz hafta kazandığı galibiyetini bu hafta kaybederek 2. sırayı alan film ise Tarzan Efsanesi oldu. Tanıdık kahramanımızı parlamento görevlisi yapan film 88.431 kişi tarafından izlendi. Listenin 3. filmi ise Sihirbazlar Çetesi 2 oldu. Beğenilen ilk filmi takip eden devam halkası 6. haftasında 14.527 seyircilik bir gişe elde etti.

    Listenin ilk 3'ünü takip eden yapım ise Üç Harfliler 3: Karabüyü oldu. Yerli korku yapımı 3. haftasında 13.586 kişi tarafından izlendi. Listeyi yarılayan film ise Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden oldu. 9.176 seyirci çeken film geçtiğimiz haftaya göre 1 sıra geriledi. Listenin 6. filmi ise geçtiğimiz haftaya göre 1 sıra yükselen Arınma Gecesi: Seçim Yılı oldu. Malum dehşet gecesinin 3. devam halkası 3. haftasında 8.496 seyirci tarafından izlendi. Listenin 7. sırasında ise Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit yer buldu. Uzaylıları bir kez daha dünyamıza buyur eden yapım 4. haftasında 7.128 seyirciye ulaştı.

    Listenin 3 sıra gerileyerek 8. sırasını alan film The BFG oldu. İlginç bir arkadaşlığı işleyen fantastik yapım haftasonunda 7.005 kişi tarafından izlendi. Listenin 9. sırasındaki film ise Senden Önce Ben oldu. Sevilen yıldızları başrolüne yerleştiren romantik yapım 6.152 seyirci tarafından izlendi. Listenin son filmi ise beklenenin altında açılış yaparak 5.574 kişiye ulaşan Simülasyon oldu.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top