Hesabım
    Transformers: The Last Knight'tan Set Videosu Geldi!

    Transformers: The Last Knight ülkemizde 23 Temmuz 2017'de vizyona girecek.

    Sevilen serinin 5. filmi Transformers: The Last Knight filminden ilk set videosu çıktı. Son olarak Heroes ve Merlin'den tanıdığımız  Santiago Cabrera'nın kadroya dahil olduğu Paramount Pictures yapımı filmden set videosu geldi. 

    Serinin 4. filmi Transformers: Kayıp Çağ'da 2013 model Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse olarak karşımıza çıkan karakter bu kez Mercedes AMG GT R model olarak boy gösterecek. Sevilen autobot Bumblebee ise karşımıza özel tasarım 2016 Chevy Camaro olarak çıkacak. Çekimleri Küba'da başlayan film aynı zamanda Küba'da çekilen 2. Amerikan filmi olma özelliğini de taşıyor. İlk sırada ise 1959 yapımı Papa Hemingway in Cuba filmi yer alıyor. Gişelerde 3.77 milyar dolarlık gişe yapan serinin 5. filminde de seride son kez yönetmenlik yapma ihtimali olan Michael Bay yönetmen koltuğunda oturacak. Rolling Stone'a yaptığı açıklamada "Transformers çekimleri sırasında harika vakit geçiriyorum, 100 milyonların izlediği bir filmi çekmek çok güzel bir duygu. Ama bu sonuncusu, başka birine bırakmak zorundayım" şeklinde konuştu. Film ekibinde de çeşitli değişikliklerde mevcut. Mark Wahlberg bir önceki filmdeki rolü Cade Yeager ile seriye geri dönerken, Isabela Moner ve Jerrod Carmichael da filmin yeni yüzleri olacak.

    Akiva Goldsman'ın ayrılmasının ardından senaryoyu ise Art Marcum & Matt Holloway ikilisi ile Ken Nolan üstlenecek. Film 23 Temmuz 2017'de vizyona girecek. Serinin sevilen autobotu Bumblebee'yi temel alacak spin-off projesi 2018'de, sonraki Transformers yapımı ise 2019'da seyircilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top