Hesabım
    En İyi 10 Animasyon Film Belirleniyor!

    Antalya Sinema Derneği bu kez de en iyi animasyon yapımları seçiyor!

    Geçtiğimiz yıl "En İyi 10 Kısa Film"i belirleyen Antalya Sinema Derneği, bu kez de animasyon filmler için aynı projeyi başlattı. Ünlü isimlerden oluşan jüri en iyi 10 animasyon filmi seçecek!

    Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğiyle başlatılan projeyi Antalya Sinema Derneği Başkanı Sidar Serdar Karakaş ile Antalya Sinema Derneği Kültür ve Sanat Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Ersümer yürütecek. ‘En İyi 10 Animasyon Film’i belirleyecek jüride ise ünlü yönetmen Derviş Zaim, yönetmen Ümit Ünal, kurgucu Mustafa Preşeva, animatör Arslan Elver, yönetmen Ayşe Ünal, yönetmen Cemal Erez, Canlandıranlar Derneği kurucusu ve yönetmen Berat İlk, reklam ve animasyon yönetmeni Arman Şernaz, Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Animasyon Bölümü Başkanı Doç. Fethi Kaba, animatör Ahmet Özer, VFX süpervizörü ve teknik yönetmen Özgür Yılmaz, yapımcı Yonca Ertürk, senarist ve film eleştirmeni Burak Göral, Öteki Sinema sitesinin kurucusu ve sinema yazarı Murat Tolga Şen, SİYAD üyesi Banu Bozdemir ve gerçeküstücü filmleriyle tanınan yönetmen Tan Tolga Demirci yer alıyor. Önümüzdeki günlerde jüriye eklenecek başka isimler de olacak.

    ‘En İyi 10 Animasyon Film’ değerlendirmesi için ayrıntılı bilgiye ve başvuru koşullarına www.antalyasinemadernegi.org adresinden ulaşılabilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top