Hesabım
    Justice League'den Fragman Geldi!

    Justice League'den Comic-Con Fragmanı Geldi!

    Merakla beklenen süper kahraman bombası Justice League'den Comic-Con fragmanı geldi!

    Superman rolünü bir kez daha Henry Cavill'in canlandıracağı filmde Batman'i tekrar Ben Affleck, Aquaman'i Jason Mamoa, Flash'ı Ezra MillerWonder Woman'ı Gal Gadot, Cyborg'u Ray Fisher canlandıracak. Amber Heard'ün Kraliçe Mera rolünde boy göstereceği filmde Willem Dafoe da henüz açıklanmayan bir rolde yer alıyor. Oscar ödüllü J.K. Simmons'ın Gotham City'nin gönüllere taht kuran komiser James Gordon'ını canlandıracağı filmde Jeremy Irons'ın canlandırdığı Batman'in kahyası Alfred de geri dönecek.

    Superman'in fedakarlıklarından ilham alan Batman'in insanlığa olan inancı toparlanmıştır. Yeni müttefiki Wonder Woman ile insanlığın kaderi için savaşmaya hazırlardır. Ancak karşılarına çıkan yeni tehditin büyüklüğü karşısında kendilerini süper güçlü bir takım toplamak için çok kısa bir süreleri kalmış bir halde bulurlar. Ancak bu süper kahraman ekibi dünyayı kurtarmak için yeterli olacak mıdır?

    Chris Terrio'nun senaryosundan Zack Snyder tarafından beyazperdeye uyarlanacak olan Justice League 17 Kasım 2017'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Justice League Projesinin Kamera Arkasına Zack Snyder Geçecek!
    • Justice League: Part 1'dan İlk Set Fotoğrafı!
    • Justice League'de Jeremy Irons da Olacak!
    • Justice League'den İlk Görseller!
    • Justice League'den Fragman Geldi!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top