Hesabım
    16. Sinema Burada Festivali Geliyor!

    İzmir'de kısa filmcilere "Bir Yaratıcı Yapım Atölyesi" ve "Pitching Platformu" geliyor.

    İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenecek olan 16. Sinema Burada Festivali için geri sayım başladı! konuşulacak. Bu yıl Hezarfen Film Galeri ve Yapımlab işbirliği içinde İzmir’de gerçekleşecek olan festivalde yenilikler de dikkat çekiyor! Festival kapsamında İzmir'de ilk kez Yaratıcı Yapım Atölyesi ve Pitching Platformu düzenlenecek!

    Kısa filmcilere projelerini geliştirmede danışmanlık fırsatı sağlayacak olan atölye ve platforma başvuru süreci dün başladı ve 10 Ağustos‘a kadar devam edecek. 10 projenin seçileceği etkinlikte proje sahipleri İzmir’de gerçekleşen 16. Sinema Burada Festivali kapsamında yapılan atölyeye katılma hakkı kazanacak. Zeynep Atakan‘ın moderatörlüğünde ve izleyicilere açık gerçekleşecek olan atölyenin sonunda jürinin seçeceği bir projeye Yapım Lab tarafından bir yıllık ücretsiz danışmanlık hizmeti verilirken, geri kalan dokuz proje prodüksiyon aşamalarında Yapımlab Proje Geliştirme tarafından takibe alınacak.

    3 ve 4 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan atölye kapsamında 3 Eylül tarihinde YAapımlab danışmanları ile ön görüşmede bulunacak olan proje sahipleri, atölye’ye katılacak ve 4 Eylül’de ise projelerini Pitching Platformunda sunacaklar. Başvuru Formu'nu buradan indirip doldurduktan sonra sinemaburada@izmirfair.com.tr adresine göndererek etkinliğe başvurabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top