Hesabım
    Cafe Society 12 Ağustos'ta Sinemalarda!

    Woody Allen imzalı Cafe Society çok yakında geliyor!

    4 Oscar sahibi ve 16 Oscar adayı usta yönetmen Woody Allen'dan yine kendi çizgisine sahip bir dramatik komedi geliyor. Yeni dönemin en sevilen yıldızları Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Blake Lively ve usta oyuncu Steve Carell'ı başrollerine yerleştiren Cafe Society hem aşk, hem komedi hem de spot ışıklarıyla bezenmiş.

    İsmini 19.yy sonu ve 20.yy başında New York, Paris ve Londra’nın o dönem moda olan kafe ve restoranlarında toplanan sosyete, aristokrat, sanatçı ve ünlü takımını tanımlamak için kullanılan aynı terimden alan film 1930’ların Bronx'unda başlıyor. Babasının kuyumcu dükkanında çalışan Bobby Dorfman'ı ele alan yapımda Bobby sürekli tartışan garip ailesinden usanınca Hollywood camiasının en önemli menajerlerinden dayısı Phil'in yanına gidiyor. Onun ajansında çalışmaya başlayan genç adamın sosyeteye hemen kabul edileceğine dair olan safça inancı çok geçmeden kırılsa da parıltılı ışıkların arasında dayısının asistanı Vonnie'ye aşık olup uzun uğraşlar sonucu gönlünü kazanmayı başarıyor. Ancak New York'a kalbi kırık bir şekilde dönen genç adam bu kez de yepyeni bir gece kulübü hayatına adım atıyor. Yeni bir aşka yelken açan Bobby tam mutlu olacakken bir kez daha Vonnie'nin hayatına dahil olmasıyla allak bullak oluyor...

    3 Oscar Ödüllü görüntü yönetmeni Vittorio Storaro'nun Allen'la birlikte çalıştığı yapımın kadrosunda Parker PoseyCorey StollKen StottAnna CampJeannie BerlinStephen KunkePaul Schneider ve Sari Lennick de yer alıyor.

    Cafe Society 12 Ağustos'ta sinemalarda seyircileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top