Hesabım
    Charlie Hunnam, Pacific Rim'in Devam Filminde Rol Almayacak

    Yollar ayrıldı...

    Yönetmenliğini Guillermo del Toro'nun üstlendiği 2013 yapımı Pacific Rim filminin devam serisi hakkında yeni bir haber geldi. Devam filminde yönetmen değişikliği yaşandığı ve Steven S. DeKnight'ın koltuğu devraldığı haberleri daha önce yazılmıştı. 

    Comingsoon.net'te yer alan habere göre, ilk filmde Raleigh Becket karakterine hayat veren sevilen oyuncu Charlie Hunnam, ismi Pacific Rim: Maelstrom olarak duyurulan devam filminde rol almayacağını açıkladı. San Diego Comic Con'da Yahoo ile gerçekleşen söyleşisinde, film yapımlarının ticari ve politik kararlar ile çevrelenmesinden dolayı, çekim programlarının çok katılaştığını, yapım şirketi tarafından tayin edilen programın kendisine uygun olmadığını açıkladı. Hunnam, devam filminin yapımının heyecanlı bir yolda olduğunu düşündüğünü de ekledi. Comingsoon.net'in yorumuna göre, Hunnam devam filminin yıldızı olmasa da, belki de küçük bir sahneyle filmde gözükebilir. Yine de bu ihtimalin henüz çok belirsiz olduğunu belirtelim.

    Star Wars: The Force Awakens ile tanıdığımız John Boyega'yı kadrosuna kattığını daha önceden duyuran devam filminin 2018'de izleyiciyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top