Hesabım
    Düş Kırgınları'nın Çekimleri Tamamlandı!

    Filmin başrolünde Bahar Yanılmaz yer alıyor.

    Yazar Mehmet Eroğlu'nun aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanan Düş Kırgınları'nın çekimleri Eski Foça’da tamamlandı.

    Yapımcılığını Ağustos Film’in üstlendiği film aşk ikilemini ele alıyor. Filmin baş karakteri olan başarılı iş kadını Çiğdem'i ise Gomeda ve Pus filmlerinden tanıdığımız Bahar Yanılmaz canlandırıyor. Yönetmenliğini 2010 yılında Kar Beyaz filmine imza atmış olan Selim Güneş’in üstlendiği yapımın kadrosuda Yanılmaz'a kadroda Mert Tanık, Denise Ankel, Buğra Koçtepe, Lila Gürmen, Sevtap Özaltun, Hakan Emre Ünal, Cansu Fırıncı, İlyas Özçakır ve Gürsan Piri Onurlu eşlik ediyor. 

    Fotoğrafa oldukça meraklı, insanları anlamayı, çözmeyi arzulayan, onların farklı açılarını hem vizörden hem de ruhlarından görmek isteyen, mücadeleci bir iş kadınını canlandıran Yanılmaz; "Yeri geldiğinde insanları yakın kadraj fotoğraflayan samimi, eğlenceli fotoğrafçı kimliğine bürünen bazen de son derece mesafeli, sakin bir karakteri canlandırıyorum. Çiğdem, kendine güvenen ve sıradan yaşantısı içinde sanatçı ruhu taşıyan iyi bir dost" diyor.

    Post prodüksiyon süreci devam eden filmin vizyon tarihi henüz belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top