Hesabım
    Split Filminden Altyazılı Fragman Geldi!

    James McAvoy'lu psikolojik gerilim filmi Split'ten altyazılı fragman geldi!

    Başrolünü X-Men serisinin genç Charles Xavier'ı James McAvoy'un üstlendiği psikolojik gerilim yapımdan altyazılı fragman geldi!

    M. Night Shyamalan inişli çıkışlı kariyerine rağmen gerilim filmlerinin sevilen yönetmenlerinden biri. Altıncı His ve İşaretler ile şaha kalkan, ardından Sudaki Kız ve Mistik Olay ile düşüşe geçen yönetmen son olarak geçtiğimiz yıl vizyona giren Ziyaret filmi ile büyük başarı elde etmiş ve kariyeri bir kez daha yükselişe geçmişti. Çoklu Kişilik Bozukluğu'ndan mustarip genç adam Kevin market çıkışında 3 kız kardeşi kaçırır. Onları bodrumuna hapseden adam beynindeki her farklı karakter ile kızlarla farklı ilişkiler kurar. Kızlar kurtulmanın yolunu ararken hem Kevin'ın tehlikeli yönünden kaçınmaya hem de onun farklı alter egolarından yardım almaya çalışırlar. Bu süreçte Kevin'ın 23 alter egosu arasındaki sınırlar da giderek incelmeye başlar. 

    Başrollerde McAvoy'a Betty Buckley ve Anya Taylor-Joy'un eşlik ettiği yapımın eti kemiği olan Shyamalan hem yapımcı hem senarist hem de yönetmen rolünü üstleniyor. Jason Blum da filmin yapımcıları arasında yer alıyor. 

    Universal Pictures yapımı film ülkemizde 27 Şubat 2017'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Yeni M. Night Shyamalan Filminin Fragmanını Gördünüz mü?
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top