Hesabım
    Benedict Cumberbatch, Rogue Male Uyarlaması İçin Kolları Sıvadı!

    Hem oyuncu kadrosunda olacak, hem de yapımcılığını üstlenecek...

    Sinema-televizyon dünyasının en çok sevilen aktörlerinden Benedict Cumberbatch yepyeni bir proje ile karşımızda!

    Digitalspy ve Hollywood Reporter'ın haberine göre, ünlü oyuncu, Geoffrey Household'un yazdığı ve 1939 yılında yayımlanan Rogue Male isimli romanın beyazperde uyarlaması için kolları sıvadı. Cumberbatch uyarlamada hem oyuncu kadrosunda olacak hem de yapımcı koltuğuna oturacak. 

    Roman, 1930'lu yıllarda Avrupalı bir diktatörü öldürmesi için yollanan bir avcının, tetiği çekemeden yakalanması, işkence görmesi ve ölüme terk edilmesinin hikayesini konu alıyor. İsimsiz kahraman, daha sonra İngiltere'ye geri dönmeyi başarıyor ancak gizli ajanlar ve İngiliz polisleri onun peşini bırakmıyor. Romanın yazarı Household, hikayesindeki isimsiz diktatörü de Hitler'den esinlenerek yazdığını daha sonraları açıklamış. 

    Sevilen oyuncu Benedict Cumberbatch "Hem oyuncu hem de yapımcı olarak, böylesi zengin bir İngiliz romanını büyük ekrana taşımaktan dolayı oldukça heyecanlıyım." ifadesini kullandı. Cumberbatch, uyarlamanın yapımcılığını Lloyd Levin, Branwen Prestwood Smith ve Beatriz Levin ile beraber üstleniyor. Macbeth ve Assassin’s Creed filmlerinin senaristliğini yapan Michael Lesslie, bu uyarlama için de kalemi eline alacak isim olarak duyuruldu. 

    Roman, 1940 yılında Man Hunt ismiyle Fritz Lang tarafından Walter Pidgeon'ın başrolünde büyük ekrana; 1977 yılında daBBC tarafından Peter O'Toole'un başrolünde küçük ekrana taşınmıştı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top