Hesabım
    Yerli Box Office'te Buz Devri Egemenliği Devam Ediyor!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 5-7 Ağustos'da Buz Devri 5: Büyük Çarpışma, üst üste dördüncü kez birinci olurken, yeni vizyona giren animasyon Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı listede ikinci sırada yer aldı.

    Bu haftanın galibi de vizyondaki 4. haftasını kutlayan Buz Devri: Büyük Çarpışma oldu. Buz Devri macerasını uzaya taşıyan eğlenceli animasyon yapım haftasonunda 80.957 kişi tarafından izlenerek toplam seyirci rakamını 852.529 kişiye çıkarttı. Listenin 2. sırasını ise vizyonun taze yapımlarından Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı aldı. Max ve Duke'un eğlenceli macerası haftasonunda 69.797 seyirci tarafından izlendi. Listenin 3. filmi ise ikonik karakter Jason Bourne'u bir kez daha beyazperdelere taşıyan aksiyon yapımı oldu. Beklenen devam halkası 2. haftasında 51.843 seyirciye ulaştı.

    Listenin ilk 3'ünü takip eden yapım da vizyonun taze yapımları arasından çıktı. Blake Lively başrollü Karanlık Sular ilk haftasında 24.777 seyirci ile açılış yaparak 304.493 TL kazanmış oldu. Listeyi yarılayan yapım ise hakkında çıkan olumsuz eleştirilere rağmen başarılı bir seyir izleyen Ghosbusters: Hayalet Avcıları oldu. Kadınları baş karakter olan yapım haftasonunda 17.206 kişi tarafından izlendi. Listenin 2. yarısını açan film ise Sihirbazlar Çetesi 2 oldu. Beğenilen ilk filmi takip eden devam halkası 9. haftasında başarılı seyrine devam ederek 16.299 seyircilik bir gişe elde etti. Listenin 7. filmi ise vizyondaki 3. haftasını kutlayan Işıklar Sönünce oldu. Başrolünü güzel yıldız Teresa Palmer'ın üstlendiği yapım geçtiğimiz haftaya göre 1 sıra gerileyerek 10.360 seyirciye ulaştı. 

    Listenin 8. filmi ise geçen haftaya göre 4 sıra gerileyen Tarzan Efsanesi oldu. Tanıdık kahramanımızı parlamento görevlisi yapan film 5. haftasında 9.561 kişi tarafından izlendi. Listenin 9. sırasını ise beklenenin altında bir açılış yapan Kabustan Gelen aldı. İlk haftasını kutlayan korku yapımı 9.385 kişiye ulaştı. Listenin son sırasında ise Eyvah Annem Dağıttı! yer aldı. Mila Kunis başrollü yapım 5.335 seyirci çekti.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top