Hesabım
    Thor: Ragnarok'tan İlk Loki Görüntüsü Geldi!

    Tom Hiddleston bir kez daha Loki oldu.

    Disney/Marvel işbirliği ile beyazperdeye taşınan Thor: Karanlık Dünya'nın ardından İskandinav tanrısı Thor'un yeni maceraları işleyen 3. film Thor : Ragnarok filmi için geri sayım devam ediyor. Merakla beklenen yapımın serisinin gönüllere taht kuran karakteri Loki'nin ilk görüntüsü de Tom Hiddleston'ın yeni açtığı Instagram hesabı üzerinden geldi.

    Yönetmenliğini Oscar adayı Yeni Zelandalı yönetmen Taika Waititi üstleneceği yapım İskandinav mitolojisinde işlenen kıyametin kopuşunu işleyecek. Bütün tanrıların ve fantastik yaratıkların birbiriyle savaştığı bu kıyametin sonunda dünyanın kontrolü ya iyilerin ya da kötülerin egemenliğine boyun eğmek zorunda kalacak. Senaryosu, Jack Kirby imzalı çizgi roman serisinden uyarlanacak olan filmin kadrosunda ünlü şimşek tanrısı olarak Chris Hemsworth, kötü kalpli üvey kardeş-tanrı Loki olarak Tom Hiddleston, Leydi Sif rolünde Jaimie Alexander, Odin rolünde Anthony Hopkins ve Heimdall rolünde Idris Elba yeni film için projeye geri dönecek. Yenilmezler serisinde Yeşil Dev Hulk karakterini canlandıran Mark Ruffalo, Grandmaster karakterine hayat verecek olan Jeff Goldblum ve Valkyrie karakterinde boy gösterecek olan Tessa Thompson da filmin kadrosuna katılan yeni isimler olacak. Çekimleri Ekim sonuna dek devam edecek olan filmin kadrosunda Hela rolünde Cate Blanchett da seyirci karşısına çıkacak.

    Asgardlı tanrının son filmi olan yapım Loki'nin babası Odin'in kimliğiyle gezegeni yönetmeye başladığı noktadan devam edecek.

    Film 3 Kasım 2017'de ülkemizde vizyona girecek.

    He's back!

    Tom Hiddleston (@twhiddleston) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top