Hesabım
    DC'nin Aquaman'i Jason Momoa bu kez de The Crow'da!

    The Crow'un yeni beyazperde uyarlaması için başrol bulundu.

    DC Comics'in merakla beklenen Justice League uyarlaması için geri sayım devam ederken, filmin başrollerinden biri olan Jason Momoa hakkında yeni gelişmeler var!

    Filmde süper kahraman Aquaman'i canlandıracak olan Momoa beyazperdenin uzun süredir devam eden bir yeniden çekim projesine dahil oldu. James O’Barr imzalı çizgi roman serisinden Alex Proyas tarafından beyazperdeye uyarlanan The Crow 1994 yılında seyircilerle buluşmuştu. Başrolünde Brandon Lee'nin yer aldığı film kısa bir sürede başarı kazanmış, Lee'nin filmin çekimleri sırasında hayatını kaybetmesiyle de kült bir hal almıştı. Filmin yeniden uyarlaması için yıllardır bir hazırlık aşaması devam etmekteydi. Nihayet bu hazırlık süreci meyvesini verdi ve filmle ilgili gelişmeler gelmeye başladı. Filmin başrolünü üstlenecek olan Momoa'ya yönetmen olarak Corin Hardy eşlik edecek.

    The only way to officially seal the deal as men Is a pint of black beauty. @guinness #sealthedeal #wearemarriednowfucker. #greatnewstocome. #dreamjob #cantwaittotelltheworld ALOHA ED 👿😜

    Jason Momoa (@prideofgypsies) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    Momoa'nın üstlendiği başrol için öncelikle Jack Huston ile anlaşılmış ancak yaşanan ertelemelerin ardınan oyuncu projeden ayrılmıştı. 1994 yapımı kült film, öldürüldükten sonra kendisinin ve nişanlısının intikamını almak için geri dönen bir adamı konu alıyordu. James O’Barr'ın nişanlısı Bethany’yi trajik bir trafik kazasında kaybetmesinin ardından çizimlerine başladığı çizgi roman serisi O'Barr'ın gazetede okuduğu, Detroit’te bir çiftin 20 dolarlık nişan yüzükleri için öldürülmesi haberinden ilham alıyordu. Filmde yer alan çete üyesi karakterlere verilen isimler olan T-Bird, Tin-Tin, Top Dollar, Skank ve Funboy da Detroit'in gerçek çete üyelerinin isimleriydi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top