Hesabım
    Çakallarla Dans 4'ün Tavşan Zeynep'i!

    Çakallarla Dans 4 filminde rol alan Hande Katipoğlu rolü hakkında konuştu.

    Şevket Çoruhİlker AyrıkTimur Acar ve Murat Akkoyunlu'nun başrollerini paylaştığı Çakallarla Dans serisinin 4. devam halkası Çakallarla Dans 4'ten yeni haberler var!

    Filmde seriye yeni katılan "Tavşan Zeynep" karakterine hayat verecek olan sevilen komedi oyuncusu Hande Katipoğlu rolü hakkında açıklamalarda bulundu. Katipoğlu, "Çakallarla Dans serisi izlemekten çok hoşlandığım ve içinde olsam ne güzel olurdu dediğim serilerden biriydi ve 4.sünde yer alıyor olmaktan çok mutluyum. Çocukluğumda her yere sekerek gittiğim için takılan Tavşan lakabı, adım Zeynep’in önüne geçmiş. Öyle ki göğsüne bile tavşan dövmesi yaptıracak kadar. Oldukça eğlenceli olan bu karakter bir o kadar da çılgın. Ancak daha fazla detay verip, karakterin sürprizini bozmak istemem. Ama filmin Köfte Necmi’si Timur Acar’la Tavşan Zeynep bir araya gelince neler olacağını izleyenler beyaz perde de görecek" diye konuştu.

    Yeni filminden önce bir spor dramı Deliormanlı'ya imza atan yönetmen Murat Şeker ise, “Hande Katipoğlu hep çalışmak istediğim oyunculardan biriydi. Ali Tanrıverdi ile senaryoyu yazarken, aklımızda hep o canlandı ve bu rolün tam karşılığı olarak yerini buldu. Bizimle serinin 4. Sünde olmasından dolayı çok mutluyuz” dedi.

    Filmde sevdiğimiz dörtlü bu kez, maddi darbeler yedikleri için aynı evde kalmak zorunda kalmış bir halde karşımıza çıkarıyor. Eğlenceli ekip bir çıkış yolü ararken, karşılarına elinde bir harita ile Berber Hüseyin abi çıkageliyor. Almanya'daki yakınından kendisine miras kalan bu haritanın bir hazineyi işaret ettiğine inanan Hüseyin abi, kafadarları da yanına alarak Edirne’ye doğru yola çıkıyor. 

    Yapımcılığını Sugarworkz & TAFF’ın yaptığı, senaryosunu Ali Tanrıverdi ve yönetmen Şeker’in yazdığı komedi filmi 2 Aralık'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top