Hesabım
    5. Uluslararası Van Gölü Film Festivali'ne Başvurular Başladı!

    5. Uluslararası Van Gölü Film Festivali 28 Ekim – 1 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleşecek.

    Bajar Kültür Sanat Danışmanlığı'nın katkılarıyla düzenlenen 5. Uluslararası Van Gölü Film Festivali / İnci Kefali (Darekh) Sinema Ödülleri bu yıl da sahiplerini bulacak.

    Bağımsız ve sürdürülebilir etkinlik, "Nefes – Retrospektif / Geriye Bakış" ana temasıyla bu yıl 28 Ekim - 1 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleşecek. Bu sene konuk ülke olarak Rusya’yı belirleyen festivalin sloganı ise; "iyi haberler de duymak…" olarak kararlaştırıldı. 5. Uluslararası Van Gölü Film Festivali'nde dört yılın retrospektif seçkisinin yanında Rus klasik filmlerinden bir seçki ve yeni çekilmiş belgesel ve sinema filmlerinden başvuru eserler yer alacak. Festivalin dört yıllık arşivi Retrospektif sergi olarak sunulacak.

    8 Eylül'e kadar devam edecek olan 5. Uluslararası Van Gölü Film Festivali / İnci Kefali Sinema Ödülleri Uzun Metraj Sinema Filmi ve Belgesel Film Yarışması başvuruları www.vangolufilmfest.org adresinden başvuru formu ve yönetmeliği indirerek ve doldurulup info@vangolufilmfest.org adresine gönderilerek gerçekleştirilebiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top