Hesabım
    Yerli Box Office'te Zirve Kötülerin!

    Yerli box office rakamları açıklandı!

    Türkiye gişe verilerine göre 12-14 Ağustos'da Buz Devri 5: Büyük Çarpışma'nın 4 haftalık liderliği sona ererken, yeni vizyona giren Suicide Squad: Gerçek Kötüler listeye birinci sıradan giriş yaptı.

    Bu haftanın galibi vizyonun taze yapımı Suicide Squad: Gerçek Kötüler oldu. DC Comics ile Warner Bros. ortak yapımı film ilk haftasında 262.331 seyirci tarafından izlenerek 3.4 milyon TL gişe yaptı. Listenin galibiyetini kaybederek 2. sıraya yerleşen filmi ise vizyondaki 5. haftasını kutlayan Buz Devri: Büyük Çarpışma oldu. Buz Devri macerasını uzaya taşıyan eğlenceli animasyon yapım haftasonunda 69.111 kişi tarafından izlenerek toplam seyirci rakamını 996.360 kişiye çıkarttı. Listenin 3. sırasını ise eğlenceli animasyon Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı aldı. Max ve Duke'un eğlenceli macerası haftasonunda 59.848 seyirci tarafından izlendi.

    Listenin 1 sıra gerileyerek 4. sırayı alan filmi ise ikonik karakter Jason Bourne'u bir kez daha beyazperdelere taşıyan aksiyon yapımı oldu. 5. devam halkası 3. haftasında 31.944 seyirciye ulaştı. Listeyi yarılayan yapım ise bir deniz dehşeti oldu. Blake Lively başrollü Karanlık Sular 2. haftasında 18.760 seyirci ile açılış yaparak 231.052 TL kazanmış oldu. Listenin 6. sırasını alan film ise Sihirbazlar Çetesi 2 oldu. Beğenilen ilk filmi takip eden devam halkası 10. haftasında da başarılı seyrine devam ederek 13.256 seyircilik bir gişe elde etti. Listenin 7. filmi ise usta yönetmen Woody Allen'ın imzasını taşıyan Cafe Society oldu. Dönemin sevilen yıldızlarını bir araya getiren ışıltılı Hollywood filmi ilk haftasında 12.599 seyirciye ulaştı.

    Listenin son 3'ünü açan film ise vizyondaki ilk haftasını kutlayan Lanetli Anahtar oldu. Hasan Gökalp imzalı yerli korku yapımı 10.018 seyirci tarafından izlendi. Listenin 9. filmi ise vizyondaki 4. haftasını kutlayan Işıklar Sönünce oldu. Başrolünü güzel yıldız Teresa Palmer'ın üstlendiği yapım geçtiğimiz haftaya göre 3 sıra gerileyerek 5.770 seyirciye ulaştı. Son sıradaki film ise hakkında çıkan olumsuz eleştirilere rağmen başarılı bir seyir izleyen Ghosbusters: Hayalet Avcıları oldu. Kadınları baş karakter olan yapım haftasonunda 5.384 kişi tarafından izlendi. 

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top