Hesabım
    Pana Film, Gündem Yarattı!

    15 Temmuz'da gerçekleşen darbe girişiminin üzerinden 1 ay geçti ama ülkemizdeki yansımaları hız kesmeden devam ediyor...

    15 Temmuz 2016 akşamı ve gecesi boyunca Türkiye'de yaşanan darbe girişiminin yankıları ve sinema sektöründeki etkileri devam ediyor. En son 7 Ağustos'ta düzenlenen mitinge katılım, Yenikapı'ya giden-gitmeyen sanatçılar/ünlüler olarak sinema, televizyon ve müzik camiasını ikiye bölmüştü. Dün de Pana Film'in resmi twitter hesabından yaptığı kısa bir açıklama gündeme damgasını vurdu. 

    twitter.com/panafilm hesabı üzerinden paylaşılan twit'te yapımcıların halktan gelen istek üzerine "Kurtlar Vadisi Darbe" adlı yeni bir Kurtlar Vadisi projesine başlayacakları duyuruldu. 

    Henüz 24 saat dolmadan 3000 beğeni ve 2200'ün üzerinde retweet alan paylaşıma tepkilerse gitgide büyüyor. Dikkatli takipçiler "Kurtlar Vadisi Darbe" markasının Mayıs ayında tescillendiğini tespit ederken, Fatih'in Fedaisi : Kara Murat filminin yapım şirketi Es Film ve oyuncusu Murat Usta'dan da konuya dair kınama bildirileri paylaşıldı.     

    2003 yılında televizyon dizisi olarak başlayan Kurtlar Vadisi projesi Kurtlar Vadisi IrakKurtlar Vadisi: FilistinKurtlar Vadisi: Gladio  isimleriyle 3 kez de sinemaya da taşınmıştı. Televizyonda Kurtlar Vadisi Pusu olarak devam eden dizi en son haziran 2016'da 300. bölümü ile sezon finali yapmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top