Hesabım
    Yavuz Seçkin Yeni Filmi Hakkında Konuştu!

    Yavuz Seçkin'in başrolünü üstlendiği "Yıldızlar Da Kayar: Das Borak" 16 Eylül’de sinemalarda!

    Sempatik komedyen Yavuz Seçkin'in başrolünde olduğu sinema filmi Yıldızlar da Kayar - Das Borak'tan yeni gelişmeler var. Ünlü komedyen yeni filmi hakkında konuştu.

    "Yıllardır senaryosu üzerinde çalıştığım ve yıllar önce hazırladığım bir tipleme olan Das Borak’ı sinemaya taşımanın heyecanı içerisindeyim" diyen komedyen, 6. yıllık eşinin de yer aldığı filmde birlikte oynadıkları sahneer hakkında, "‘İlk kez yapımcılık yaptığım için, hayatımın en özel filminin bir aile filmi olmasını istedim. Sanat hayatımın 20. yılında, çok değerli sanatçı dostlarım ve büyük ustaların yanı sıra, eşim Dicle’de filmimizde yer alarak, renk kattı. Canlandırdığım ‘Das Borak’ karakterinin dans hocasını oynayan Dicle, profesyonel dansçı olmasına rağmen Borak’a dans etmeyi öğretti mi, öğretemedi mi? Bu soruya hep birlikte, 16 Eylül’de izleyip yanıt bulacağız" dedi.

    İlk kez yapımcılık yaptığını belirten ünlü komedyen, filmin hem yapımcısı olup hem de filmde başrol oynamanın çok zor olduğu kadar, bir o kadar da keyifli bir süreç olduğunu da belirtti. "Sette zorlu bir 4 hafta geçirdik. Bir yandan seti idare etmeye çalışırken, bir yandan da iki ayrı karakteri oynadım. Bu zamana kadar birçok tipleme yapmama rağmen, Bekir ile Borak arasında gidip gelmek başımı döndürdü. İnşallah bu serinin devamı gelecek" diyen komedyen küfürsüz bir aile komedisi ortaya koymanın sözünü verdi.

    Yapımcılığını Yavuz Seçkin’in üstlendiği fimin yönetmen koltuğunda Levent Görgeç oturuyor. Senaryosunda Enver SülükOlcay Onur Kaya ve Seçkin’in imzasını bulunduran senaryo da yerli komedi severlere yepyeni bir macera sunuyor. Filmin yapım ve senaryosunun dışında başrolünde de yer alan Seçkin'e başrollerde Larissa GacemerSeranay AktaşAli Rıza TanyeliVeysel DikerÜmit KaranGörkem Mete DemirAltan ErkekliAltan Gördüm ve Ali Erkazan eşlik ediyor. Filmin konuk oyuncu kadrosu da bir hayli geniş. Bülent SerttaşSaba TümerMesut YarCem BeleviMurat EvginVolkan Ünal ve Didem Taslan bu geniş listede yer alan isimlerden bazıları olarak öne çıkıyor. Görüntü yönetmenliğini Ferhat Öçmen'in üstlendiği yapımın müziklerinde ise Reşit Gözdamla imzası var. Seçkin filmde 2 karakteri birden canlandırıyor.

    Girişimci kardeşler Bekir ve Tayfur geçimlerini kurdukları cast ajansı ile sürdürmektedir. Küçük çaplı organizasyonlara oyuncu ve dansçı gönderek kardeşlerin hayalleri ise bundan çok daha büyüktür. “Ünlülerin Benzerleri Yarışması” ile bulundukları ligden çıkıp ses getiren bir projeye ima atmak için kolları sıvarlar. Bu arada dünyaca ünlü mega star Das Borak tükenmişlik sendromuna yakalanmıştır ve konserleri bir bir iptal olmaktadır. Borak’ın organizatörü Hüseyin anlaşması yapılmış olan ve onları milyonlarca dolar zarara uğratabilecek olan konser iptallerini engellemek için çılgın bir planla kardeşlerin kapısını çalar...

    Yıldızlar da Kayar - Das Borak 16 Eylül'de sinemalarda olacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top