Hesabım
    Morgan'dan Bir Klip Daha Yayınlandı!

    Yeni gelen görüntülerde Morgan'ın büyümesine tanık oluyoruz.

    Üstün yetenekli çocuklar bilindiği üzere Hollywood'un en çok ekmek yediği kapılardan biri. Midnight Special ile bu yolun başarısı bir kez daha kanıtlanırken, yepyeni bir "süper çocuk" da hayatlarımıza girmeye hazırlanıyor. Vizyon tarihi için gün sayan Morgan'dan yeni bir klip daha yayınlandı.

    Yönetmen koltuğunda ilk uzun metraj denemesine imza atan Luke Scott'ın oturduğu bilim-kurgu yapımının senaryosunda ise 2010 yapımı Peepers'ın hem senaryosunu hem de yönetmenliğini üstlenmiş olan Seth W. Owen imzası var. Film, laboratuar ortamında yaratılan bir yapa zeka örneği insan olan Morgan'ın tehlikeli bir hal almasıyla karışan bir olayı ele alıyor. Bir kurumsal risk yönetimi danışmanı varlığın hayatını sonlandırmak için karar vermek zorunda kalıyor. Zira Morgan kendisi yerine başkalarının karar vermesinden yeterince sıkıldığı için ipleri kendi eline almaya karar veriyor...

    Morgan'ın oyuncu kadrosunda  Kate MaraAnya Taylor JoyPaul GiamattiToby JonesBoyd Holbrook ve Jennifer Jason Leigh gibi isimler yer alıyor. 

    Film 16 Eylül 2016 tarihinde Türkiye'de vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top