Hesabım
    İsrafil Köse'ye Son Veda!

    İsrafil Köse toprağa verildi.

    20 Şubat 1970 doğumlu dizi ve tiyatro oyuncusu İsrafil Köse toprağa verildi. Köse'nin cenaze namazı, ailesi ve sevenlerinin katılımıyla, ikindi namazını müteakiben Şirinevler Ulu Cami'de kılındı. Köse'nin annesi Şengül Köse ve kucağında gelen 20 aylık Abdullah Şafak Köse de cenazedeydi. Köse ile birçok filmde birlikte rol alan, oyuncu arkadaşı Çetin Altay ve Nuri Alço da cenazeye katılan isimler arasındaydı.

    Kadıköy'de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden ünlü oyuncu sevenlerini yasa boğdu. Hareket halinde sürdüğü motoruna, duran bir taksinin kapısını çarpması sonucu yaşanan kazada oyuncunun 30 metre sürüklendiği ifade edildi. Sabaha karşı 2.30 saatinde hayata veda eden oyuncunun henüz 1 yaşında oğlu vardı. 

    1987 yılında TRT ekranlarında yayınlanan Belene dizisinde "Emin" karakterini canlandırarak kariyerine start veren oyuncu Emret Komutanım dizisinde Laz Çavuş Cemal, Sümela'nın Şifresi: Temel ve Moskova'nın Şifresi: Temel filmlerinde Cemil olarak seyircilerin karşısına çıkmıştı. Karadeniz insanını yansıtmasıyla sevilen oyuncu hem ekranların hem tiyatro sahnelerinin hem de beyazperdenin sevilen bir ismiydi. 

    Talihsiz ve acı bir kaza ile yaşama veda eden oyuncunun yakınlarına sabır, sanat camiasına baş sağlığı dileriz.  

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top