Hesabım
    "Ay Lav Yu Tuu" Geliyor!

    "Ay Lav Yu" filmini özleyenlere müjde!

    Oyuncu, yönetmen ve senarist Sermiyan Midyat son dönemin en meşgul isimlerinden biri. Bir Baba Hindu isimli Bollywood-Türk yapımı komedi filmi için 30 Eylül tarihini beklerken, ünlü oyuncunun yepyeni bir projesi daha gün yüzüne çıktı.

    Midyat'ın yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı "Ay Lav Yu" filmi sinema salonlarında seyircinin beğenisini kazandığı gibi televizyonda yayınlandığında da başarı reyting sıralamalarının en üstünde yer almıştı. Eğlenceli yapım 2010 yılı imzalı olsa da devam halkası için beklentiler hiç kesilmemişti. Nihayet müjdeli haber geldi! TAFF imzasıyla devam halkası "Ay Lav Yu Tuu"nun çekimleri resmi olarak başladı.

    Senaristliğini ve yönetmenliğini, birincisinde olduğu gibi Midyat’ın yaptığı filmin zengin oyuncu kadrosunda Midyat'ın yanı sıra Nikki Leigh, Ayça Damgacı, Josh Folan, Ayşenil Şamlıoğlu, Kevork Malikyan, Tuna Orhan, Veysi Aslan, Gizem Karaca ve Bora Akkaş yer alıyor.

    2017 yılının Mart ayında seyirciyle buluşması planlanan filmin çekimlerinden önce, ekip prova için bir araya gelerek kameralara poz verdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top