Hesabım
    Yerli Box Office Galibi Değişmedi!

    yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 19-21 Ağustos'da geçtiğimiz hafta vizyona girdiği gibi liderliği ele geçiren Suicide Squad: Gerçek Kötüler bu hafta da listenin zirvesini kaptırmadı. Listenin ilk 3'ü de geçtiğimiz haftaki sıralamasını korudu.

    Bu haftanın galibi de en kötüleri bir araya toplayan Suicide Squad: Gerçek Kötüler oldu. DC Comics ile Warner Bros. ortak yapımı film 2. haftasında 115.835 seyirci tarafından izlenerek en yakın rakibine fark attı. Listenin 2. sıraya yerleşen filmi ise vizyondaki 6. haftasını kutlayan Buz Devri: Büyük Çarpışma oldu. Buz Devri macerasını uzaya taşıyan eğlenceli animasyon yapım haftasonunda 49.155 kişi tarafından izlenerek toplam seyirci rakamını 1.104.916 kişiye çıkarttı. Listenin 3. sırasını ise eğlenceli animasyon Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı aldı. Max ve Duke'un eğlenceli macerası haftasonunda 293.772 seyirci tarafından izlendi. 

    Listenin 4. sırayı alan filmi ise kız çocuklarının sevilen kahramanı Barbie'yi uzaya çıkaran Barbie: Uzay Macerası oldu. Barbie'yi Katniss Everdeen ile harmanlayan film haftasonunda 32.767 kişi tarafından izlendi. Listeyi yarılayan yapım ise geçtiğimiz haftaya göre 1 sıra gerileyen, ikonik karakter Jason Bourne'u bir kez daha beyazperdelere taşıyan aksiyon yapımı oldu. 5. devam halkası 4. haftasında 22.591 seyirciye ulaştı. Listenin 6. filmi ise Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV oldu. Oyunseverlerin baş tacı olan uyarlama ilk haftasonunda 16.890 kişiye ulaştı. Listenin 7. filmi de vizyonun taze yapımları arasından çıktı. Vizyondaki ilk haftasını kutlayan Yüce Adalet filmi 11.923 seyirci ile açılış yaptı.

    Listede 3 sıra gerileyerek bu hafta 8. sırayı alan yapım ise bir deniz dehşeti oldu. Blake Lively başrollü Karanlık Sular 3. haftasında 10.342 seyirci ile buluştu. Listenin 9. sırasını alan film ise Sihirbazlar Çetesi 2 oldu. Beğenilen ilk filmi takip eden devam halkası 11. haftasında da başarılı seyrine devam ederek 9.232 seyircilik bir gişe elde etti. Listenin son filmi ise 8.771 seyirci ile beklenenin altında bir açılış yapan distopik gerilim filmi Viral oldu.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top