Hesabım
    Halka 3'ten İlk Altyazılı Fragman!

    Samara Morgan geri dönüyor!

    Lanetli bir video kasetin insanlara musallat olması ile başlayan başarılı korku filmi serisi Halka 3. devam halkasıyla geri dönüyor! Halka 3'ten ilk Türkçe altyazılı fragman yayınlandı.

    3 días filminin yönetmeni F. Javier Gutiérrez'in yönetmen koltuğunda oturduğu yapımın kadrosunda Matilda Lutz Alex RoeThe Big Bang Theory'nin yıldızı Johnny Galecki ve Aimee Teegarden yer alıyor. Serinin 2. filminde ikonik karakter Samara Morgan'ı canlandıran Bonnie Morgan 3. filmde de rolü için geri dönüyor. Filmin senaryosu ise Akademi ödüllü senarist Akiva Goldsman ve Jacob Aaron Estes tarafından yazıldı. Serinin ilk iki filminde başrolü üstlenen 2 Oscar ödüllü Naomi Watts bu filmde yer almayacak. 

    Julia sıradan bir lise öğrencisidir. Üniversiteye giden erkek arkadaşı Holt ile aralarındaki soğukluktan rahatsız olan genç kadın onu ziyarete gitmeye karar verir. Ancak aralarındaki soğukluğun sandığından çok daha ciddi bir sebebi vardır. Zira Holt izlendiğinde 7 günün sonunda insanların ölümüne sebep olan bir videoyu izlemiştir ve izleyeli 6 buçuk gün geçmiştir. Günün sonunda hayatını kaybedecektir. Lanet sayesinde yeniden yakınlaşan ikili hayatta kalmanın yollarını ararken Julia da lanetin içine çekilir...

    Merakla beklenen devam halkası 11 Kasım 2016 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top